Ca sa nu iti mai fie greu sa il pui in geanta, in cosul de picnic, in bagaj sau in rucsac s-au inventat desfacatoare speciale ascunse in diverse obicete pe care le porti mereu oriunde te-ai duce. Uite-le pe cele mai ingenioase:

Desfacatorul cheie inelara

Are un design minimalist si il poti atasa cu doua suruburi direct la bicileta. Este inventia celor de la Budnitz Bicycles. Il poti cumpara si on-line cu 38 de dolari.

Desfacatorul iPod

Se numeste oficial iDrink si seamana izbitor cu gadgetul pe care multa lume il foloseste pentru a asculta muzica preferata. Este suficient de mic cat sa iti intre in buzunar.

Desfacatorul pe care nu il poti rataci in sertar

De cand am trecut la telefoane mobile si chiar telefoane fixe fara fir am uitat cum aratau clasicele dispozitive pe care le puneam pe perete. Cineva s-a gandit sa le readuca in tendinte si sa ileransforme in desfacator de sticle. Costa 64 de dolari dar se potriveste perfect cu decorul.

Desfacatorul pe care il pui in portofel

E singurul card de credit care nu iti va expira niciodata pentru ca, de fapt, nu e nimic mai mult decat o bucata de metal subtire cu un design special pentru a putea desface un capac de sticla. Partea buna e ca incape in orice portofel si il poti avea mereu cu tine. Il poti cumpara on-line cu 6.19 dolari. 

Sapca cu desfacator

Nu o sa uiti niciodata desfacatorul acasa daca pleci la picnic pentru ca intotdeauna vei avea sapca la tine sa te feresti de soare.

Desfacatorul ascuns in talpa

Nici nu te gandeai ca poti sa iti desfaci berea cu incaltarile tale. Desfacatorul ascuns in talpa slapilor este intotdeauna la indemana pe plaja.

Desfacatorul USB

Pentru cei care vor sa aiba toate informatiile la indemana, chiar si la o bere, desfacatorul stick USB este cea mai buna solutie.

Tags: bere, accesorii