1. Granola
Este delicioasa si trendy, insa poate sa fie destul de scumpa in restaurante. In schimb, daca o prepari acasa, iti ia o maxim o ora prepararea, iar rezultatul este la fel de bun, la un pret mult mai mic.

2. Dressing de salata
Un dressing facut acasa nu este doar mai ieftin, ci si mai sanatos. Ai nevoie de numai cateva ingrediente, pe care oricum le ai in bucatarie: ulei (de masline, de floarea soarelui), otet (de mere, de vin alb, balsamic) si condimente.

Vezi si: 10 dressinguri pentru salate pe care le poti face in mai putin de 5 minute

3. Smoothie
Sunt foarte usor de replicat acasa. Aduna idei si retete din locurile preferate si incearca-le, pe rand. La fel si cu sucurile naturale din fructe. Trebuie doar sa investesti intr-un storcator de calitate.

4. Mancare de bebelusi
Este, probabil, una din cele mai scumpe lucruri pe care le poti lua de la supermarket. Din fericire, este mai ieftin si chiar mai usor sa o prepari acasa. Investeste in fructe si legume crude, proaspete si prepara-le singur. Poti sa le pui si la congelator si sa le dezgheti ori de cate ori ai nevoie.

5. Paine
Nu este intotdeauna usor sa-ti dai seama daca painea de la supermarket este sanatoasa sau nu. Insa daca o prepari acasa, ai un control total asupra ingredientelor folosite. La un pret mult mai mic si cu rezultate delicioase.