Mancare grasa
Desi s-ar putea sa ai o pofta imensa de grasimi, este cea mai proasta idee atunci cand corpul se chinuie sa metabolizeze alcoolul. Il suprasoliciti si risti sa te simti mai rau decat inainte.

Suc de portocale
Nu este cea mai buna idee pentru mahmureala, mai ales in cazul persoanelor care au probleme cu stomacul. Acidul citric este ultimul lucru de care ai nevoie.

Carne
La mahmureala, ai manca multa, multa carne. Din nefericire, este o alegere foarte proasta. Sa mananci doar proteine, fara sa incluzi carbohidrati, cu nivelul de zahar scazut din sange pe care il ai, este calea sigura spre migrene puternice.

Cafea
Nici sa bei multa cafea nu te ajuta prea mult sa te pui pe picioare. Aceasta deshidrateaza, iar corpul tau este deja complet deshidratat de la alcool.

Fast food
Chiar daca iti place la nebunie pizza si crezi ca iti poate potoli foamea, nu opta pentru acest aliment deoarece contine prea multe grasimi si iti va accentua senzatia de greata. Nici meniurile de la fast food nu sunt mai bune, asa ca opteaza pentru alimente mai naturale. Bananele, de exemplu, sunt excelente pentru mahmureala -  te pun pe picioare cat ai zice peste.

Citeste totul despre mahmureala si solutiile rapide pe care le ai la indemana!