Entertain

5 lucruri pe care le poti curata cu sare

In Bucataria ta 
	5 lucruri pe care le poti curata cu sare
Sarea nu e doar cel mai bun prieten al piperului sau condimentul care se afla in (aproape) orice bucatarie, ci si un agent de curatare foarte bun. Prin urmare, iti prezentam doar cateva dintre lucrurile pe care le poti curata cu ajutorul sarii. In fiecare...

	10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre tigaia de fonta
In Bucataria ta

10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre tigaia de fonta

O tigaie de fonta nu trebuie sa lipseasca din bucataria unui pasionat de gatit. Asa ca daca ti-ai cumparat o astfel de tigaie sau daca ai primit una cadou, felicitari! 
In Bucataria ta

Mese plictisitoare? Afla cum poti iesi din rutina gatitului 

Indiferent de cat de mult iti place sa gatesti, sunt unele momente in care intervine rutina, iar mesele ti se pot parea plictisitoare. E posibil sa te saturi de retetele pe care le prepari incontinuu, sa fii fara inspiratie, sau sa cauti ore intregi pe...

	Pizza napolitana, inclusa in patrimoniul UNESCO
Trenduri & Stiri

Pizza napolitana, inclusa in patrimoniul UNESCO

Dupa mai bine de 200 de ani de cand face parte din cultura orasului Napoli, pizza a fost inclusa in patrimoniul UNESCO. 

	5 modalitati de a crea mai mult spatiu intr-o bucatarie mica
In Bucataria ta

5 modalitati de a crea mai mult spatiu intr-o bucatarie mica

Multi dintre noi se confrunta cu lipsa spatiului din apartamente sau garsionere, mai ales atunci cand vorbim despre bucatarie. Daca esti genul care gateste foarte des, cu siguranta si tu ai strans de-a lungul timpului o multime de electrocasnice, ustensile...

	Singurul local de street food din Bangkok inclus in ghidul Michelin cere sa i se retraga steaua
Trenduri & Stiri

Singurul local de street food din Bangkok inclus in ghidul Michelin cere sa i se retraga steaua

Dupa ce a primit o stea Michelin in decembrie 2017, Supinya Junutsa, proprietara unui local cu mancare stradala din Bangkok, a declarat ca doreste sa fie exclusa din prestigiosul ghid culinar.
Nou pe Foodstory
In Bucataria ta
Cele mai bune supe din lume pe care ar trebui sa le incerce orice foodie

Cele mai bune supe din lume pe care ar trebui sa le incerce orice foodie

Fie ca este fierbinte sau rece, clara sau crema, cu taietei din orez sau cu paste italiene, orice supa este deosebita in felul ei. Din acest motiv, am strans intr-o singura lista cele mai bune supe din lumea intreaga pe care orice pasionat de mancare ar trebui sa le incerce macar o data in viata.
Mai multe
Trenduri & Stiri
7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ceaunul olandez din fonta

7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ceaunul olandez din fonta

Tocmai ti-ai cumparat un ceaun olandez din fonta? Excelenta alegere! Este un vas care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. Ceaunul din fonta este perfect pentru prepararea la foc mic a tocanitelor, a sosurilor si nu numai. Iata 7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre acest vas pretios.
Mai multe
Ce ne place
5 targuri de Craciun din Europa cu mancare delicioasa

5 targuri de Craciun din Europa cu mancare delicioasa

Suntem in plin sezon al targurilor de Craciun, iar in marile orase din Europa miroase a vin fiert, scortisoara si mancare buna. Am selectat 5 destinatii de city break care te vor face sa intri rapid in atmosfera sarbatorilor de iarna si ale caror targuri de Craciun sunt pline cu bunatati traditionale.
Mai multe
Food & Art
O tanara din Canada picteaza farfurii. Rezultatele sunt adevarate opere de arta

O tanara din Canada picteaza farfurii. Rezultatele sunt adevarate opere de arta

Nu, ceea ce vezi in farfuriile de mai jos nu sunt mancaruri apetisante, chiar daca asa par. Sunt creatiile unei tinere pictorite din Canada, care a demonstrat ca arta in farfurie se poate face si altfel decat gatind.
Mai multe
How to Party
Cum sa bei vodca in stil rusesc

Cum sa bei vodca in stil rusesc

Bautura rusilor nu se bea oricum. Vecinii nostri din nord reusesc sa o bea fara sa se imbete prea tare, iar secretul, spun ei, n-are nimic de-a face cu mosternirea genetica, ci vine din traditiile culinare rusesti.
Mai multe