Entertain

De ce sa NU speli niciodata carnea de pui cruda

Trenduri & Stiri 
	De ce sa NU speli niciodata carnea de pui cruda
Agentia pentru Standarde Alimentare din Marea Britanie trage un semnal de alarma asupra felului in care este gatita carnea de pui. Ei au descoperit ca 44% dintre oameni fac o greseala care ii pot imbolnavi grav.

	S-a inventat farfuria care absoarbe grasimi din mancare. Cum functioneaza. VIDEO
Trenduri & Stiri

S-a inventat farfuria care absoarbe grasimi din mancare. Cum functioneaza. VIDEO

AbsorbePlate este o inventie thailandeza: o farfurie care absoarbe partial grasimile, relateaza 7sur7.be. Nu intamplator ideea a aparut in Thailanda, bucataria thai fiind cunoscuta pentru condimentele sale, dar si pentru cantitatea de ulei folosita...
Trenduri & Stiri

Restaurantul din Londra pentru care exista o lista de asteptare de 23.000 de persoane. Regula de care trebuie sa tina cont clientii la intrare

In Londra se va deschide, pentru prima data, un restaurant in care clientii pot servi pranzul fara haine. The Bunyadi va functiona in capitala Marii Britanii timp de trei luni, pe durata verii.

	Alimente miracol de primavara. 6 verdeturi pe care sa le consumi zilnic
In Bucataria ta

Alimente miracol de primavara. 6 verdeturi pe care sa le consumi zilnic

Urzicile, stevia, spanacul, loboda sau leurda au reale puteri terapeutice asupra organismului privat de cateva luni de soare si hrana vie, explica, nutritionistul Lygia Alexandrescu.

	Cine sunt concurentii Bake Off Romania care intra in lupta pentru titlul de "cel mai bun cofetar amator din tara"
Trenduri & Stiri

Cine sunt concurentii Bake Off Romania care intra in lupta pentru titlul de "cel mai bun cofetar amator din tara"

Luni, 29 februarie, de la 20:30, la PRO TV, incepe Bake Off Romania, cea mai dulce competitie culinara! Cei mai buni 12 concurenti au intrat in cortul Bake Off Romania, dupa o selectie riguroasa din partea celor trei jurati, Alex Stan, Simona Pope si...

	Alex Stan, juratul perfectionist de la Bake Off Romania: "Nu as vrea sa vad toate torturile imbracate in martipan"
Trenduri & Stiri

Alex Stan, juratul perfectionist de la Bake Off Romania: "Nu as vrea sa vad toate torturile imbracate in martipan"

Cel mai bun show culinar in materie de deserturi, Bake Off Romania, ce poate fi vazut in curand, la PRO TV, ii va introduce pe telespectatori in lumea fascinanta a deserturilor.
Nou pe Foodstory
In Bucataria ta
7 ingrediente care isi pierd proprietatile de folosire mai repede

7 ingrediente care isi pierd proprietatile de folosire mai repede

Ingredientele din bucatarie au un termen limitat in care pot fi folosite la prepararea mancarurilor, iar pentru unele dintre acestea data expirarii inscrisa pe ambalaj reprezinta in fapt un termen de consum prelungit fata de cel real, in care produsele pot fi valorificate fara ca proprietatile lor sa se modifice.
Mai multe
Trenduri & Stiri
Benoit Violier, chef-ul celui mai bun restaurant din lume, a fost gasit mort in locuinta sa. Politia elvetiana a anuntat ca s-ar fi sinucis

Benoit Violier, chef-ul celui mai bun restaurant din lume, a fost gasit mort in locuinta sa. Politia elvetiana a anuntat ca s-ar fi sinucis

Chef-ul franco-elvetian Benoit Violier, care conducea restaurantul L Hotel de Ville din Crissier, desemnat recent de autorii clasamentului gastronomic La Liste numarul unu din 1.000 de restaurante din lume, s-ar fi sinucis, a anuntat duminica politia elvetiana, dupa ce i-a gasit corpul fara viata la domiciliul din Crissier.
Mai multe
Food & Art
O tanara din Canada picteaza farfurii. Rezultatele sunt adevarate opere de arta

O tanara din Canada picteaza farfurii. Rezultatele sunt adevarate opere de arta

Nu, ceea ce vezi in farfuriile de mai jos nu sunt mancaruri apetisante, chiar daca asa par. Sunt creatiile unei tinere pictorite din Canada, care a demonstrat ca arta in farfurie se poate face si altfel decat gatind.
Mai multe
How to Party
Cum sa bei vodca in stil rusesc

Cum sa bei vodca in stil rusesc

Bautura rusilor nu se bea oricum. Vecinii nostri din nord reusesc sa o bea fara sa se imbete prea tare, iar secretul, spun ei, n-are nimic de-a face cu mosternirea genetica, ci vine din traditiile culinare rusesti.
Mai multe