1. Ai rabdare - atunci cand gatesti o friptura, este foarte important sa respecti toti pasii. Incalzeste complet cuptorul inainte sa pui carnea. 

2. Organizeaza-te - inainte sa te apuci de gatit, scoate-ti pe masa toate ingredientele de care ai nevoie. Te vei misca mult mai repede si mai eficient.

3. Nu deschide niciodata cuptorul in timp ce gatesti in el. Aerul rece se va duce direct in mancarea pe care o pregatesti si ii va strica textura.

4. Investeste in ingrediente. Intotdeauna foloseste alimente de cea mai buna calitate. Acestea arata mai bine, au un gust mai bun si se gatesc mai bine. Plus ca sunt si mai sanatoase.

5. Evita grasimile. Atunci cand gatesti o supa sau un sos si acesta devina prea gras, pune un cub de gheata inauntru. Acesta va strange laolalta toate grasimile si le vei putea scoate afara.

Citeste si: Gordon Ramsay – bucatarul dur cu 13 stele Michelin