Rotisor cu aburi

Siliconul a devenit vedeta in materie de ustensile de bucatarie. De la linguri si spatule pana la strecuratori si tavi, le gasesti pe toate, in toate culorile. Ultima inventie care ne-a placut este rotisorul cu aburi din silicon in care poti gati si la microunde, si la cuptorul obisnuit, il poti transforma si intr-un bol si niciun ingredient nu se va lipi de el.

Costa 185.90 RON si il gasesti aici

Oale profesioniste

Ai trecut in tabara celor care nu isi mai taie degetele la fiecare incercare in bucatarie? Ai nevoie si de vase in care sa gatesti ca un profesionist. Setul de oale tefal este perfect si pentru ca ocupa putin loc de depozitare.

Costa 369.99RON si le gasesti aici.

Razatoare pentru parmezan

La ce te gandesti cand spui Italia? Pizza, paste si …gangsteri. Probabil ca cei care au creat aceasta razatoare pentru parmezan s-au gandit la Al Capone care adora pastele si masinile.

Costa 19 RON si o gasesti aici.

Robot de bucatarie “la doua maini”

Noi asa l-am botezat pe Dualetto – un robot de bucatarie multi-functional, cu putere dubla. Poti sa faci in el foarte usor hrana pentru copii, milk shake, sosuri pentru salate, fulgi de gheata pentru frappe, piure de cartofi si sa macini nuci, cafea sau condimente.

Costa 73 RON si il gasesti aici.

Cuburi de gheata cu led

In cazul in care numarul bauturilor intuneca vederea, cuburile de gheta cu led te vor salva sa iti gasesti paharul sau sa nu il incurci cu al altcuiva. Sunt un cadou potrivit pentru cei vesnic pusi pe petrecere!

Costa 54 RON si le gasesti aici.

Altfel de cafetiere

Pentru toate cescutele primite pana acum, meriti si un aparat cu care sa prepare cea mai bună cafea. Cafeaua la ibric sau la filtru poate fi înlocuită cu noi experimente, prin aplicarea celor mai noi metode de preparare la aparate precum French Press, Aeropress sau Syphon.

Au preturi intre 130 si 517 RON si le gasesti aici.

Un hobby nou si cocktailuri mereu reusite

Ce-ar fi daca intalnirile la bere de la sfarsit de saptamana s-ar transforma in reuniuni si concursuri de cocktail-uri creative chiar la tine acasa? Ii poti provoca pe toti ai casei daca pui sub brad ustensile usor de utilizat: un shaker pentru amestecarea si racirea bauturilor, o masura – pentru precizia retetelor, un strainer – pentru strecurarea cocktail-urilor în pahare.

Au preturi intre 15 si 62 RON si le gasesti aici.

Un ceas vesel

Nu vei mai uita de mancare in cuptor sau pe foc daca ai chiar in bucatarie un ceas care sa iti numere minutele. Avem o propunere vesela sub forma unei tigai.

Costa 54.2 RON si in gasesti aici.

Mai ai si alte idei? Completeaza-ne lista!