Ingrediente:

  • 2 pite
  • 110g mozzarella
  • 1/4 lingurita oregano uscat
  • 1/4 lingurita fulgi de ardei rosi
  • 1 mana de frunze de spanac
  • 2 oua mari
  • sare kosher
  • piper negru proaspat macinat
  • 1 lingura parmezan maruntit

Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul, cu caldura in partea de sus. Aranjeaza pe randul din mijloc o foaie de copt, ia apoi o fasie de staniol.
Intre timp, imprastie mozzarella pe pita, apoi presara oregano si fulgi de ardei rosu. Aranjeaza spanacul peste branza, lasand spatiu liber in mijlocul pizzei.

Cand cuptorul este incins, scoate foile de copt si aranjeaza cele doua pizza. Sparge cate un ou in fiecare spatiu liber si condimenteaza-l cu sare si piper.

Lasa la cuptor pana ce albusurile sunt facute, intre 6 si 7 minute.

Scoate cele doua pizza din cuptor, taie-le in 4, presara parmezan deasupra si serveste-le imediat.

Sursa: www.chow.com

Tags: pizza, mic dejun