1. Foloseste cerealele pentru o crusta perfecta de pane

Amesteca fulgi de porumb sau de grau zdrobiti cu pesmet si vei obtine o crusta crocanta pentru peste, pui sau alte preparte pane. Le poti praji in tigaie sau le poti rumeni la cuptor.

2. Pregateste briose crocante

Pune 20-30g de amestec de fulgi crocanti sau muesli in aluatul pentru briose. Pe langa cereale poti folosi si nuci sau alune tocate. Incearca ideea noastra in aceasta reteta de briose simple cu vanilie.

3. Pune cereale in aluatul de clatite

Noi iti dam reteta de clatite americane (pancakes)…

...iar tu ii adaugi cateva linguri de tarate de grau ca sa transformi acest deliciu intr-un mic dejun satios.

4. Foloseste cerealele pentru crusta de cheesecake

Nu ai biscuiti cu ovaz in casa? Nu-i nimic, poti folosi pentru baza acestei prajituri si un amestec de fulgi de ovaz si nuci macinate. Vei obtine o crusta perfecta si gustoasa pentru crema de branza ce se toarna deasupra.

5.Amesteca cereale cu smoothie-ul preferat

Daca iubesti cerealele de la micul dejun si daca obisnuiesti sa iti incepi ziua cu un smoothie, atunci poti face combinatia perfecta. Combina intr-un blender 250ml lapte, 85g afine congelate, 1 felie de banana congelata si 20g fulgi de porumb.

6. Adauga cereale in desertul preferat

Cerealele pentru micul dejun se potrivesc in inghetate sau parfait. Vor adauga o textura crocanta acestor deserturi cremoase si fibre sanatoase pentru dieta.