1. Crutoane
In loc sa le cumperi de la magazin, le poti face acasa, in mai putin de 30 de minute, gratis! Ai nevoie doar de paine, pe care oricum o ai in casa. Metoda de preparare este extrem de simpla: tai painea in cubulete pe care le stropesti cu ulei de masline, le ungi cu putin usturoi zdrobit si le condimentezi, apoi le pui la cuptor pana devin crocante.

Daca vrei niste crutoane cu adevarat gustoase, iti recomandam o reteta simpla:

2. Caramel
Varianta la sticla, cu aditivi si coloranti, nu iti va oferi niciodata savoarea intensa si gustul bun al sosului de caramel preparat cu mana ta. Nu iti trebuie deprinderi de bucatar profesionit ca sa il poti face ca la carte. Sosul de caramel e la indemana oricui. Iata cum sa faci un sos perfect de caramel de fiecare data

3. Stock de pui si de legume
Este, probabil, unul din cele mai simple lucruri pe care le poti face in bucataria ta. Trebuie doar sa pui la fiert pui, respectiv legume. Zeama aromata pe care o obtii la tine acasa este mult mai aromata si mai sanatoasa decat cea din comert. In plus, este foarte ieftina. Daca ai nevoie de mai multe detalii de preparare, le gasesti mai jos:

4. Sos de rosii
Ca sa faci acasa banalul sos de rosii pe care cei mai multi prefera sa il cumpere, ai nevoie de doar de rosii si condimente. Poti folosi banii economisiti pe un parmezan bun in schimb. Incearca o reteta aromata:

5. Lapte de migdale
Pentru cei care cauta o varianta vegetala pentru lapte, este cea mai gustoasa optiune. Sunt necesare 3 ingrediente: migdale, apa si miere sau sirop de artar. Iata cum se prepara laptele de migdale.