Otetul balsamic
Slab in calorii, fara sare sau grasimi, otetul balsamic este delicios pentru o multime de preparate, de la salate la fripturi. Investeste intr-unul de calitate si foloseste-l in fiecare zi. Cel mai cunoscut este otetul balsamic de Modena.

Mustar
Este un condiment de 5 stele: culoarea galbena vine de la turmeric, unul din cele mai puternice alimente anti-cancer.  In plus, gustul sau usor dulce se potriveste de minune cu preparatele din carne. Insa trebuie, si de aceasta data, sa ai mare grija de care cumperi: exista sortimente pe piata care contin maioneza, miere si alti aditivi, care nu-i dau valoare nutritionala.

Scortisoara
Presar-o in cafea, in fulgii de ovaz de la micul dejun, in iaurt sau in clatite. Adauga putina scortisoara chiar si in piureul de cartofi. Scortisoara este un condiment care-ti face viata mai buna :) Gasesti AICI 40 utilizari pentru scortisoara care te vor cuceri iremediabil.

Ulei de masline
Foloseste-l pentru a da textura si aroma bucatelor gatite de tine, dar si pentru beneficiile sale asupra sanatatii.  Studiile au demonstrat in nenumarate randuri ca uleiul de masline hraneste celulele creierului si iti imbunatateste memoria.

Hrean
Nu este un condiment pe gustul tuturor, dar presarat pe sandvisuri, in sosuri si in iaurt da o aroma intensa. Iar partea cea mai buna este ca imbunatateste capacitatea corpului de a se detoxifia si incetineste dezvoltarea tumorilor.