Unt de arahide si gem 

Este o combinatie des intalnita in SUA, dar care devine din ce in ce mai populara si in restul lumii. Chiar si in Romania. Cele doua ingrediente se potrivesc de minune in sandvisuri cu paine alba, dar pot fi folosite chiar si in burgeri.

 

Burgeri si cartofi prajiti

Nu este nici pe departe cea mai sanatoasa combinatie din aceasta lista, dar este una foarte reusita. A fost popularizata de marile lanturi de fast food, care si-au propus sa creeze o masa completa, ieftina si delicioasa, iar astazi este o placere vinovata in materie de mancare pentru majoritatea dintre noi.

 

Sunca si oua

Este una dintre cele mai bune combinatii cu care sa-ti incepi ziua. Sunca si ouale par sa se completeze reciproc in orice situatie, indiferent ca vorbim despre oua jumari si sunca prajita pe deasupra, omleta cu sunca sau oua ochiuri si bacon.

 

Paste si branza

 De la “mac and cheese”-ul americanilor la “cacio e pepe” al italienilor, nu e un secret ca branza si pastele merg de minune in aceleasi retete. Mai mult decat atat, cei mai multi dintre noi adora parmezanul ras peste orice tip de paste, nu-i asa?

Rosii si mozzarella

Cele doua alimente merg de minune combinate intr-o salata, asezate pe o felie de paine prajita unsa cu usturoi si ulei de masline (ceea ce italienii numesc bruschette), puse pe un blat de pizza sau folosite intr-o lasagna.