Jumatate de zi mai tarziu iti dai seama ca parca ai vrea sa dai un suflu nou casei, sa mai schimbi ceva prin ea. Noi iti propunem sa incepi cu bucataria si sa nu te avanti la investitii prea mari. Iata sapte lucruri pe care le poti face pentru a schimba putin decorul, fara sa faci gaura in buget.

1. Cumpara un suport pentru cartile de bucate.

Nu este costisitor, iar in acelasi timp este foarte util. Cauta un suport care sa poata fi folosit si pe post de element de decor in restul timpului.

 

2. Atarna un tablou pe perete.

Si ce daca nu este camera de zi? Un tablou frumos, care sa iti placa, e o delectare pentru privire. Pune-l pe unul dintre peretii mai goi ai bucatariei si garantam ca te vei uita mereu cu drag la el.

 

3. Planteaza verdeturi.

Poti folosi cani sau boluri mai mici pe care nu le mai folosesti, de aceeasi marime, in care sa plantezi cateva verdeturi pe care le folosesti la mancare: busuioc, oregano, cimbrisor. Tu alegi.

 

4. Umple un bol cu fructe.

Alege bolul care iti place cel mai mult si umple-l cu fructele colorate pe care le-ai cumparat. Va adauga un strop de culoare bucatariei. In plus, vei fi tentat mai des sa consumi aceste alimente pline de vitamine.

 

5. Foloseste carlige pentru a ordona textilele.

Daca pana acum tineai carpele si sorturile doar in sertare, e vremea sa le scoti la lumina. Pune un carlig sau doua pe perete si atarna acolo o carpa si sortul pe care il folosesti cel mai des sau manusile de bucatarie.

 

6. Foloseste o tava frumoasa.

Un blat plin cu sticle de ulei sau otet, recipente de condimente si ustensile poate parea dezordonat si iti poata strica starea de bine pe care o ai cand gatesti. Gaseste in casa sau cumpara o tava frumoasa si ordoneaza pe ea toate sticlutele si ustensilele de care ai nevoie la indemana. Cu siguranta va schimba macar putin aspectul bucatariei.

 

7. Cumpara flori.

Cumpara un brat mare si pune vaza in bucatarie. Te vei uita cu drag la ele de fiecare data cand gatesti.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE: