Mobilier alb

Da, toate urmele si degetele copiilor se vor vedea pe el, dar bucataria ta va avea o alta luminozitate. Noua ne-au placut dulapurile de bucatarie de la Desire to Inspire si Form Scandinavia with Love indulcite cu un blat din lemn.

Faianta alba

E cazul sa renunti la peretii colorati, braurile cu floricele si faianta in placi mari. Mergi cu incredere pe acelasi alb si faianta in bucati mici, asemanatoare cu niste caramizi. Iti poti usura munca atunci cand trebuie sa o cureti daca alegi sa faci rosturile in culori inchise. Noua ne-au placut ideile celor de la Design Attractor si Charles Mellersh.

Blat din marmura

Este o investitie costisitoare si usor pretentios de intretinut, dar va atrage toate privirile catre noua ta bucatarie. In combinatie cu fonturi albe sau negre pentru dulapuri, blaturile din marmura sunt un “must” in bucatariile moderne. Noua ne-a placut ideea celor de la Style at home.

Dulapuri in doua culori

Este o schimbare pe care o poti face fara prea mare efort in bucataria ta. Alege vopseluri in culori diferite pentru lemn si picteaza-ti singur dulapurile din bucatarie. Poti incerca tonuri diferite ale aceleiasi culori sau nuante in contrast. Noua ne-a placut ideea de la Better Homes and Gardens

Rafturi la vedere

Asta te va face sa faci mai des ordine in bucatarie si sa arunci toata vesela ciobita si paharele decolorate, dar efectul vizual este unul special. Politele pe care sa iti etalezi vesela iti vor face bucataria sa para mai spatioasa. Singurul minus este ca trebuie sa gasesti alte ascunzatori pentru toate bolurile de plastic si halbele de bere cumparate drept suvenir de prin excursii. Ne plac bucataria cu polite albe prezentata de Lonny si rafturile elegante gasite pe The Marion House Book.