1. Gheata – este ajutorul surpriza care te scapa de guma de mestecat, pe care strengarii tai au lipit-o pe covor. Tine un cub de gheta timp de 30 de secunde peste guma si odata ce se intareste o poti dezlipi usor.

2. Painea – functioneaza ca o guma de sters pentru pereti. Te va ajuta sa scapi de urmele unsuroase lasate de degete sau de petele negre din jurul intrerupatoarelor. Textura sa asemanatoare cu a buretelui va absorbi murdaria. Este suficient sa freci cu miezul de la o felie de paine peste zonele murdare si petele vor disparea.

3. Cola – te scapa de arsurile de pe oale si tigai. Asta ar trebui in primul rand sa te convinga sa renunti la sucurile acidulate. In al doilea rand, daca niciun produs de curatat nu pare sa functioneze poti sa incerci sa cureti oalele cu suc. Lasa-le la inmuiat peste noapte in cola si petele ramase de la ultima friptura lipita/arsa vor disparea datorita acidului din suc.

4. Filtre de cafea - sunt cele mai bune lavete pentru spalat geamuri si oglinzi. Suntem siguri ca stii si tehnica “cu ziarul”, dar filtrele pentru cafetiera sunt mult mai bune. Vor lasa geamurile si oglinzile curate si lucioase.

5. Bere – este cea mai buna ceara pentru mobila din lemn. Ii va reda luciul pierdut sau distrus de produsele de curatat clasice. Umezeste putin o laveta cu bere, freaca usor suprafetele de lemn si lasa-le sa se usuce. Vor fi ca noi.