1. Clatite rapide cu 2 ingrediente
Doua ingrediente sunt suficiente pentru a obtine niste clatite delicioase pentru micul dejun sau desert. Savureaza-le cu unt de arahide sau cu dulceata preferata

2. Inghetata din banane si unt de arahide
Daca ai banane cu coji patate pe acasa, nu te grabi sa le arunci. Sunt un ingredient de nadejde pentru deserturi. Dupa ce am descoperit inghetata dintr-un singur ingredient (pe baza de banane), ne-am gandit sa incercam o alta reteta, de aceasta data cu inca un ingredient-surpriza.

3. Glazura de ciocolata
Ca tot vine vara si ne pregatim de inghetata, am gasit toppingul perfect cu care sa o savuram: o crusta tare si crocanta de ciocolata. In loc sa astepti urmatorul drum pana la cofetarie, iti poti pregati o glazura acasa cu numai doua ingrediente. Vezi reteta!

4. Bezele
Reteta mai simpla ca a lor nu exista. Cu doua ingrediente se poate face cel mai dulce si mai crocant desert. Le poti adauga toppinguri, le poti transforma in prajituri sau le mananci simple langa o limonada. Vezi reteta!

5. Brownies
Cu o crema tartinabila de ciocolata si cateva oua poti obtine cel mai bun desert pe care l-ai incercat vreodata. Iti dam cea mai simpla reteta de brownie pe care sa o testezi. Vezi reteta.