1. Carnea de pui

Stii cate lucruri negative se zic despre pui - ca este injectat cu hormoni, ca are antibiotice, ca este chiar mai nesanatos decat porcul. Ei bine, ce nu zice nimeni niciodata este ca puiul nu prea mai are gust de pui. Cu exceptia celui organic, crescut la curte si hranit sanatos. 

2. Ouale

Si despre oua se zice ca sunt pline de hormoni. Dar diferentele se vad si la nivel vizual. Un ou organic va avea galbenusul mult mai galben, iar aroma mult mai intensa. E de ajuns sa le cumperi o data in varianta organica si nu vei mai reveni la cea obisnuita, de asta te asiguram. 

3. Untul

Pentru ca urmeaza sezonul de gatit bunatati, iti recomandam sa fi atenta la ce unt iti cumperi. Este un ingredient folosit mai ales pentru aroma sa, iar unul organic cu siguranta isi va face simtita prezenta, pe cand unul obisnuit va fi doar grasime adaugata retetei.

4. Uleiul de masline

In primul rand, nu-l folosi la gatit, ci doar ca sa dai un plus de aroma retetelor. Asa ca investeste intr-unul organic care chiar sa faca asta. 

5. Maslinele

Si in cazul maslinelor, varianta organica face diferenta. Daca ti le cumperi de la supermarket, evita-le pe cele conservate.