Foloseste mirodeniile pe post de decor

Vin in ambalaje plictisitoare, pe care trebuie sa le ascunzi in dulap. Ei bine, investeste in niste recipiente speciale cu magnet, pe care sa le lipesti de frigider sau de un raft din bucatarie. Vor da o nota exotica spatiului si iti vor fi mereu la indemana.

Profita de inaltimi

Daca vrei sa profiti la maxim de spatiu, nu-ti fie frica sa pui rafturi pana in tava. Chiar daca nu ajungi la el, poti pune articole decorative care vor atrage atentia si vor crea iluzia unei bucatarii foarte inalte si mari. In plus, vei salva spatiu mai jos, unde chiar iti poate fi util.

Accentueaza incaperea cu o culoare

Este un un truc la care poti apela la fiecare sezon nou, pentru a conferi iluzia unei redecorari totale. Poti pune un tablou albastru, de exemplu, pe care sa-l asortezi cu o vaza albastra de pe masa si cu o lustra de aceeasi culoare - vei crea astfel un decor perfect pentru vara. Toamna, poti schimba cromatica bucatarie fara prea mult efort. 

Decoreaza cu flori

O bucatarie cu un buchet de flori in mijloc prinde viata si da impresia de prospetime, de bunastare. Florile nu sunt doar pentru ocazii speciale, cumpara in fiecare zi un buchet, chiar si cel mai simplu de la florarie. Iti va da chef de gatit.