Pui cu broccoli si lamaie

Daca vrei o masa usoara puiul si legumele sunt cea mai buna alegere. Daca nu vrei sa pierzi timp pretios, poti sa gatesti aceasta reteta si cu bucatile de pui care raman dupa friptura de cu o seara inainte. Reteta aici!
 
 


Cina asiatica - pui cu ananas si orez

Nu mai comanda mancare chinezeasca la pachet de teama ca nu vei reusi sa imbini arome sofisticate de soia sau sos de peste. Bucataria asiatica are si alte preparate mai usor de facut, dar la fel de spectaculoase. Poti sa dai startul unei petreceri cu aceasta combinatie suprinzatoare de ananas si pui. E un fel de mancare ce surprinde prin texturile diferite ale ingredientelor si armonia culorilor. Reteta aici!
 


Pui cu sos de mango in stil Thai

Daca incerci bucataria thailandeza pregateste-te sa iti incanti papilele gustative cu o combinatie de ingrediente dulci, sarate si acrisoare. In cazul de fata, mango va fi nota de baza retetei. Carnea moale de pui va fi imbracata intr-o aroma dulce si exotica, iar gustul poate fi dublat de cateva bucatele de mango proaspat cu care sa decorezi farfuria. Garantat, toata lumea se va linge pe degete! Reteta aici.