Perioada asta e cea in care efectul yo-yo se instaleaza dupa orice dieta. Parca toata mancarea vrea sa iti faca in ciuda si sa se depuna inapoi fiecare gram pe care l-ai dat jos ca sa arati impecabil de Sarbatori. Sfatul cel mai important este sa mananci echilibrat si sa pui in farfurie si proteine, si fibre, si carbohidrati buni. Toate iti vor accelera metabolismul si vor alunga foamea.

Daca nu stii cum sa incluzi cat mai gustos aceste ingrediente obligatorii in dieta, incepe cu retetele noastre. Avem una pentru fiecare masa a zilei. Iar partea buna e ca se gatesc in 30 de minute sau mai putin.

Omleta cu broccoli si feta

Aceasta reteta de mic dejun iti solicita doar sfertul de ora academic. Iti va tine de foame si iti va aduce energie. Broccoli are fibre din belsug si putine calorii, iar proteinele din oua iti taie apetitul.

Somon cu legume si taitei asiatici

E un fel de mancare pe care poti sa il incerci la pranz. E gata in doar o jumatate de ora. Are o multime de ingrediente bune pentru un metabolism sanatos. Somonul si avocado au grasimi sanatoase, iar taiteii asiatici si legumele sunt bogate in fibre.

Salata cu naut si cruditati

E tot ce ai nevoie ca sa te simti bine la cina. Sau, de ce nu, o poti pregati pentru a doua zi la pachet. Nautul este bogat in fibre si proteine asa ca nu vei avea nevoie de o portie prea mare din aceasta salata ca sa fii satul.

Nu trebuie sa sari nici peste desert daca iti pregatesti ceva sanatos si cu putine calorii. Incearca felii de banane inmuiate in ciocolata neagra sau felii de banane si grepfrut cu putina miere.