Ingrediente:

1 conserva de lapte condensat

2 cani de fulgi de ciocolata

2 cani de taietei cu ou (cat mai grosi)

Optional: oua de ciocolata sau bomboane invelite in ambalaje colorate

Mod de preparare:

Pregateste doua tavi cu foi de copt. Pulverizeaza deasupra lor putin spray de gatit.

Pune laptele condensat intr-o cratita si adauga peste fulgii de ciocolata. Gateste totul la foc mic, amestecand din cand in cand, pana cand fulgii s-au topit si compozitia este cremoasa.

Pune taieteii intr-un bol mare, toarna compozitia de ciocolata peste ei si amesteca-i cu o spatula cu varf din silicon, pana cand taieteii sunt acopeiriti in totalitate.

Formeaza cuiburi din taietei (circa 4 cuiburi in total), facand o gaura in mijlocul lor, pentru a putea sustine bomboanele. Da tavile cu taietei la frigider timp de 30 de minute (sau chiar mai mult, daca este nevoie) pana cand acestia se intaresc.

Desprinde cuiburile de ciocolata de pe foaia de copt si umple-le cu oua de ciocolata sau cu bomboane.