Ingrediente

INGHETATA:

2 banane inghetate 

½ avocado inghetat 

2 linguri de cacao cruda 

2 linguri de miere 

1 varf de sare neiodata

BISCUIT:

½ cana de fulgi de ovaz 

½ cana de caju hidratat (4h) 

½ cana de curmale deshidratate (4h) 

2 linguri de unt de cocos 

1 lingura de cacao pudra 

1 lingurita de miere 

1 lingurita de vanilie pudra 

1 varf de sare neiodata

Mod de preparare:

Pentru aceasta reteta trebuie sa pregatiti ingredientele cu cateva ore inainte: puneti la congelator 2 banane si jumatate de avocado si lasati curmalele si caju-ul la hidratat in apa, minimum 4 ore. Pentru procesarea ingredientelor, aveti nevoie de un blender. Pregatiti intai inghetata, astfel: adaugati toate ingredientele in vasul blenderului si procesati timp de 1 – 2 minute, pana obtineti o crema omogena. Lasati la congelator timp de minimum 2 ore, pentru a se intari. Spalati vasul blenderului pentru a pregati biscuitii. Procesati intai fulgii de ovaz pentru a obtine faina, apoi adaugati curmalele si restul ingredientelor si procesati pana obtineti un aluat omogen. 

Faceti bilute din aluat si, cu ajutorul unui sucitor, intindeti-le pe o foaie de copt pentru a obtine biscuitii, iar apoi lasati-le la congelator minimum 2 ore, pentru a se intari.

Pentru a asambla sandwich-urile, intindeti inghetata cu o lingura pe biscuiti si presati cu o farfurie intinsa, apoi mai lasati la congelator jumatate de ora. 

Sursa reteta www.rawcoco.ro.