Din mana lui ies adevarate bijuterii culinare, talentul si faima de care se bucura nu-l impiedica sa impartaseasca trucuri simple pe pagina sa de Facebook, menite sa ii ajute pe incepatorii in ale gatitului.

Spre exemplu, el a facut un tutorial foto despre cum sa prepari o maioneza in 6 pasi simpli, in doar cinci minute:

Pasul 1: Ai nevoie de 3 galbenusuri, 1 lingurita mustar, sare si piper. Pastreaza albusurile pentru alta ocazie, nu le arunca. Le poti folosi in omlete sau in deserturi. 

Pasul 2: Pune mustarul la inceput, pentru stabilizare si emulsionare.

Pasul 3: Amesteca bine cu un tel si apoi lasa sa stea 30 secunde.


Pasul 4: Cate putin, adauga ulei vegetal (cel de seminte de struguri este cel mai bun)

Pasul 5: Amesteca din nou si vei observa ca maioneza incepe sa se ingroase. Cand incepe sa se lipeasca de tel si e suficient de groasa, poti sa te opresti, e gata.

Pasul 6: La sfarsit, adauga o lingurita de otet sau zeama de lamaie si amesteca din nou. Face diferenta la gust!

Vezi si: Cele mai bune 50 restaurante din lume in 2015