1. Piept de pui cu sos de rosii

Taie doua piepturi de pui pe jumatate si asezoneaza-le cu sare si piper. Asaza-le in slow cooker si adauga din plin pasta de rosii (sau, si mai bine, un sos de rosii facut in casa - daca mai gasesti un borcan prin camara). Poti adauga fulgi de ardei iute pentru extra gust. Lasa totul la gatit 2-3 ore (la o temperatura mai mica) sau 1-2 ore daca vrei sa iei cina mai rapid.

2. Cotlet de porc cu sos de mustar si miere

Asezoneaza patru cotlete de porc (minimum 2-3 cm grosime) cu sare si piper. Asaza-le unul langa altul in slow cooker (nu e nicio problema daca se suprapun la margini). Adauga o cana de sos cu mustar si miere (il gasesti in magazine sau il poti pregati acasa). Gateste totul timp de 2-3 ore. Scoate cotletele din slow cooker si asaza-le pe farfurie, amesteca sosul cu un tel si apoi toarna deasupra fripturilor.

3. Aripioare de pui cu sos teriyaki

Curata 1 kg si jumatate de aripioare de pui si asezoneaza-le cu sare si piper. Asaza-le in slow cooker si toarna peste ele 600 ml de sos teriyaki. Asigura-te ca toate aripioarele sunt acoperite de sos. Lasa totul la gatit 3-4 ore (temperatura mica) sau 1-2 ore (temperatura mare). Scoate-le din slow cooker si presara peste ele niste ceapa verde tocata.