Cum sa / Guides

Cum sa gatesti muschiulet de vita la cuptor cu ierburi aromatice

21 2015
0 comentarii

	Cum sa gatesti muschiulet de vita la cuptor cu ierburi aromatice
Muschiuletul de vita este o carne speciala (si scumpa), asa ca e foarte important sa o gatesti corect. Reteta de mai jos te ajuta sa obtii o masa delicioasa fara sa cunosti tehnici prea complicate de gatit.

3 metode de temperat ciocolata

20 2015
0 comentarii

	3 metode de temperat ciocolata
De ce sa iti bati capul cu asa ceva? Nu e musai daca faci brownie cu ciocolata sau inghetata cu ciocolata. Dar e obligatoriu daca vrei sa imbraci praline sau cakepops in ciocolata, sa faci frunze sau orice iti trece prin cap drept decor pentru tort...

15 condimente exotice si cum sa le folosesti in bucatarie

19 2015
0 comentarii

	15 condimente exotice si cum sa le folosesti in bucatarie
Imbogatesc orice reteta cu arome unice si te ajuta sa obtii feluri de mancare de neuitat. Invata cum sa folosesti condimentele exotice in bucatarie.  

5 trucuri ca sa separi mai usor albusul de galbenus

16 2015
0 comentarii
5 trucuri ca sa separi mai usor albusul de galbenus
Ai nevoie de mai multe albusuri sau multe galbenusuri pentru o reteta? Iata cateva “secrete” care te ajuta sa fii mai indemanatic in bucatarie.

Cum alegem cel mai bun lapte pentru cafea. Sfaturi de la specialistii de la Steam Coffee Shop

12 2015
0 comentarii

	Cum alegem cel mai bun lapte pentru cafea. Sfaturi de la specialistii de la Steam Coffee Shop
Daca esti fan latte sau cappuccino, laptele pe care il folosesti conteaza extrem de mult. Practic, acesta este cel care transforma un shot de espresso intr-o bautura magica. Pentru ca barista sunt cei care fac asta cu cea mai mare pricepere, i-am rugat...

7 secrete ca sa bati corect albusurile de ou

8 2015
0 comentarii

	7 secrete ca sa bati corect albusurile de ou
Fie ca faci bezele, fie ca ai nevoie de ele pentru o prajitura, albusurile batute sunt o etapa de baza in bucatarie. Ca sa-ti iasa bine de fiecare data, tine cont de cateva sfaturi elementare.