Cum sa / Guides

Lectia de gust: Cum sa prepari un sos bearnez, sosul preferat al europenilor

13 2015
0 comentarii

	Lectia de gust: Cum sa prepari un sos bearnez, sosul preferat al europenilor
Sosul bearnez sau Bearnaise in franceza este "copilul" sosului olandez, inventat de bucatarul francez Collinet si preparat pe baza unei emulsii de unt si galbenus de ou. Singura diferenta dintre cele doua sosuri este aroma, care este data...

Reteta bunicii: cum sa faci ciocolata de casa

6 2015
0 comentarii
Reteta bunicii: cum sa faci ciocolata de casa
Cei care vor sa isi aduca aminte de copilarie pot sa incerce acest desert delicios, pe care cu totii il asteptam cu sufletul la gura atunci cand bunicile ne rasfatau cu ceva dulce, respectiv cu ciocolata de casa.

5 retete cu cartofi dulci de incercat in vara asta

24 2015
0 comentarii

	5 retete cu cartofi dulci de incercat in vara asta
Cartofii dulci sunt excelenti pentru persoanele care vor sa se mentina in forma, intrucat contin foarte putine calorii si deloc grasimi. In plus, contin mult potasiu, un element esential pentru sanatatea muschilor, calciu, fier si proteine. Dar ce este...

Chef Eric Ripert te invata cum sa gatesti acasa un preparat de fine-dining: Carpaccio de ton

17 2015
0 comentarii

	Chef Eric Ripert te invata cum sa gatesti acasa un preparat de fine-dining: Carpaccio de ton
Eric Ripert este considerat unul din cei mai talentati bucatari ai momentului. Restaurantul lui, Le Bernardin din New York, este in fiecare an in topul celor mai bune 50 din lume. 

Unul din cei mai buni chefi din lume te invata cum sa faci o maioneza gustoasa in doar 5 minute

13 2015
0 comentarii

	Unul din cei mai buni chefi din lume te invata cum sa faci o maioneza gustoasa in doar 5 minute
Eric Ripert este considerat unul din cei mai talentati bucatari ai momentului. Restaurantul lui, Le Bernardin din New York, este in fiecare an in topul celor mai bune 50 din lume. 

Weekend in bucatarie. O reteta de 20 de minute: peste la cuptor cu rosii cherry si busuioc

12 2015
0 comentarii

	Weekend in bucatarie. O reteta de 20 de minute: peste la cuptor cu rosii cherry si busuioc
Stim ca in weekend vrei sa te rasfeti cu ceva bun. Si mai stim ca nu vrei sa petreci prea mult timp in bucatarie - ca sa poti sa te bucuri si de zilele libere. Asa ca avem pentru tine o reteta perfecta: dureaza 10 minute pregatirea si 10 minute prepararea.