Cum sa / Guides

Cum sa faci un cheesecake din doar 3 ingrediente: reteta care a facut milioane de afisari pe Youtube

8 septembrie 2015
0 comentarii

	Cum sa faci un cheesecake din doar 3 ingrediente: reteta care a facut milioane de afisari pe Youtube
O reteta de cheesecake din doar trei ingrediente a devenit virala pe retelele de socializare. Desertul, creat de o tanara pasionata de gatit din Japonia, este pe cat de simplu, pe atat de apetisant.

Formula stiintifica a burgerului perfect. Sfaturi de preparare de la chef Charles Michel

30 2015
0 comentarii

	Formula stiintifica a burgerului perfect. Sfaturi de preparare de la chef Charles Michel
Chef Charles Michel, care este si cercetator la Universitatea Oxford, a dezvaluit secretele pregatirii unui burger perfect. Potrivit lui, toate cele cinci simturi sunt importante in momentul degustarii.

Camara de toamna: cum sa faci castraveti murati in saramura cu 12 condimente ca in satul Viscri

16 2015
0 comentarii
Camara de toamna: cum sa faci castraveti murati in saramura cu 12 condimente ca in satul Viscri
Castraveti murati in saramura este o reteta preparata de gospodinele sasoaice din satul Viscri care prefera mai mult muraturile conservate in saramura decat in otet. Chiar daca folosesc cateodata si otetul, acesta este preparat in casa, din mere din...

Pasta de zahar vs fondant vs martipan. Care este diferenta

14 2015
0 comentarii

	Pasta de zahar vs fondant vs martipan. Care este diferenta
Fie ca vrei sa pregatesti torturi delicioase la tine acasa, fie vrei sa fii informata data viitoare cand mergi la o cofetarie, Alina Barbu de la Ciocolata si Vanilie iti explica diferentele dintre pasta de zahar, fondant si martipan.

Retete de baza: Cum sa prepari fond brun de vita, ingredientul care transforma orice sos

6 2015
0 comentarii

	Retete de baza: Cum sa prepari fond brun de vita, ingredientul care transforma orice sos
Fondul brun de vita este un preparat care face parte din compozitia multor retete, mai ales a celor clasice.

Lectia de gust: Sosul de piper, o alegere excelenta pentru carnea rosie

15 2015
0 comentarii

	Lectia de gust: Sosul de piper, o alegere excelenta pentru carnea rosie
Sosul de piper sau Sauce au Poivre, cum i se spune in Franta, este numarul 2 in preferintele Europenilor. Iata cum sa-l prepari acasa, astfel incat fripturile tale sa fie delicioase.