Cum sa / Guides

Cum sa faci aluat de paste in robotul de bucatarie

18 2018
0 comentarii

	Cum sa faci aluat de paste in robotul de bucatarie
Vrei sa faci paste in casa, dar nu ai chef sa framanti si amesteci aluatul? Nicio problema. Daca ai un robot de bucatarie, poti face aluatul pentru paste in doar cateva minute. Lasa-l la crescut, iar in mai putin de o ora e gata sa fie taiat in fettuccine,...

5 trucuri pentru un sandvis cu branza perfect

10 mai 2018
0 comentarii

	5 trucuri pentru un sandvis cu branza perfect
Daca este gatit cum trebuie, un sandvis cu branza poate fi sandvisul perfect. Chiar daca poate parea ceva simplu de facut, iti prezentam 5 trucuri de care trebuie sa le tii cont pentru ca sandvisul cu branza sa fie cu adevarat delicios.

Cum sa pregatesti cel mai gustos si mai rapid dressing pentru salate

7 mai 2018
0 comentarii

	Cum sa pregatesti cel mai gustos si mai rapid dressing pentru salate
Sunt zile in care chiar daca iti doresti sa mananci foarte sanatos, parca ai renunta la clasicul dressing din ulei de masline si otet/lamaie. 

Reteta: Paine fara framantare

7 mai 2018
0 comentarii

	Reteta: Paine fara framantare
Ti-ai propus de multe ori sa faci o surpriza familiei sau prietenilor pregatind o paine de casa, dar nu te-a incantat deloc ideea de framantare a aluatului? Stim noi un truc interesant prin care poti pregati o paine delicioasa si fara sa depui foarte...

Cum sa faci sos olandez la blender

27 2018
0 comentarii

	Cum sa faci sos olandez la blender
Daca iti place gastronomia, sigur iubesti si sosul olandez. Fie ca il servesti cu ouale Benedict sau servit deasupra sparanghelului tras la tigaie, acest sos cremos desavarseste cu adevarat unele preparate. Partea buna este ca il poti face acasa, in doar...

Ce trebuie sa stii despre ghimbirul proaspat inainte de a-l folosi

27 2018
0 comentarii

	Ce trebuie sa stii despre ghimbirul proaspat inainte de a-l folosi
Fie ca il folosesti in ceai, marinate sau in retete propriu-zise, ghimbirul aduce un plus de prospetime de fiecare data. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont cand incepi sa folosesti ghimbir proaspat in bucatarie.