Cum sa / Guides

Lectia de gatit: Ciocolata de casa

3 2016
0 comentarii

	Lectia de gatit: Ciocolata de casa
Nimic nu e mai bun decat desertul decadent facut cu mana ta. Ciocolata de casa bate orice alt sortiment bio cumparat de la magazin.

Cum sa faci cea mai buna salata de boeuf. Secretul ca sa-ti iasa perfect de fiecare data

2 2016
0 comentarii
Cum sa faci cea mai buna salata de boeuf. Secretul ca sa-ti iasa perfect de fiecare data
Nelipsita de pe mesele romanilor, mai ales de sarbatori, celebra salata de boeuf a devenit o institutie in materie de gastronomie. Asadar este respectata de toate gospodinele care se intrec in a orna platourile.

Reteta veche de 100 de ani. Cum sa faci cea mai buna piftie de porc

30 2015
0 comentarii

	Reteta veche de 100 de ani. Cum sa faci cea mai buna piftie de porc
Este una din cele mai vechi retete, care se regaseste si astazi pe masa de sarbatori. Iti recomandam sa o prepari dupa o reteta publicata in ''Carte de bucatarie — 1501 feluri de mancari'' din anul 1935.

Cum se gateste corect carnea la gratar? Trucuri pe care trebuie sa le stie oricine

30 2015
0 comentarii

	Cum se gateste corect carnea la gratar? Trucuri pe care trebuie sa le stie oricine
Suntem oficial in sezonul gratarelor, asa ca trebuie sa fim mai atenti ca niciodata la ce carne punem in cosul de cumparaturi, cum o preparam si cum ne putem bucura de cel mai bun gust. Iata cateva trucuri pretioase.

Trucul genial prin care poti decongela rapid carnea de pui. Functioneaza perfect de fiecare data

20 2015
0 comentarii

	Trucul genial prin care poti decongela rapid carnea de pui. Functioneaza perfect de fiecare data
Este simplu, rapid si functioneaza cu adevarat. Bucatarii profesionisti au gasit metoda perfecta prin care poti dezgheta carnea de pui in cateva minute.

Cum se mananca stridiile, un rasfat de lux pentru cunoscatori

14 2015
0 comentarii
Cum se mananca stridiile, un rasfat de lux pentru cunoscatori
In vremurile din la Belle Epoque stridiile, alaturi de homar, caviar si somon reprezentau luxul maxim al gastronomiei, avand aura de glamour. O duzina de stridii si o sticla de sampanie reprezentau rafinamentul sublim.