Cum sa / Guides

Cum sa pregatesti o altfel de Sangria cu doar 4 ingrediente

30 2018
0 comentarii

	Cum sa pregatesti o altfel de Sangria cu doar 4 ingrediente
Stim cu totii ca Sangria traditionala se prepara cu vin rosu si ca este absolut delicioasa si racoritoare, perfecta pentru zilele caniculare de vara. Totusi, in ultimii ani au aparut o multime de alte retete, derivate din bautura originala. Pentru cei...

Cum sa faci sorbet din orice fruct

30 2018
0 comentarii

	Cum sa faci sorbet din orice fruct
Cand ti-e pofta de fructe proaspete, de vara, sorbetul este raspunsul. Partea buna este ca nici nu ai nevoie de o reteta propriu-zisa. Trebuie doar sa urmezi cativa pasi, sa ai un aparat de inghetata (il gasesti la preturi din ce in ce mai accesibile)...

Cum sa faci unt clarifiat (ghee) acasa

30 2018
0 comentarii

	Cum sa faci unt clarifiat (ghee) acasa
Ghee este denumirea indiana pentru untul clarifiat, cel din care au fost eliminate apa si compusii solizi din lapte (nu contine lactoza). In alta ordine de idei, ghee este un unt care rezista mai mult si care se preteaza mai bine la gatitul la foc iute....

Cum sa prepari porumbul la cuptor. 3 metode simple

9 2018
0 comentarii

	Cum sa prepari porumbul la cuptor. 3 metode simple
Cand pe tarabele din piata apare porumbul proaspat, mintea ne fuge imediat la un porumb fiert peste care punem sare din belsug sau la un porumb copt pe gratar peste care am topit putin unt. Totusi, porumbul poate fi preparat si altfel: la cuptor. Gatit...

Cum sa gatesti perfect un file de somon

9 2018
0 comentarii

	Cum sa gatesti perfect un file de somon
Somonul este oricand o alegere buna pentru o cina gatita acasa, in timpul saptamanii. Nu doar pentru ca este sanatos, ci pentru ca se gateste simplu si rapid. Cea mai buna metoda este sa tragi somonul la tigaie, suficient cat carnea sa fie suculenta, iar...

Cum mai folosim morcovii in preparate. Idei inedite

9 2018
0 comentarii

	Cum mai folosim morcovii in preparate. Idei inedite
Sa fim seriosi: nu e nimic prea interesant la morcovi. Ii folosim ca baza pentru supe si sosuri si adesea ii aruncam in salate. Dar adevarul este ca ne putem bucura de ei mult mai mult de atat. Trebuie sa facem doar cateva schimbari in modul in care ii...