Cum sa / Guides

Cum sa faci smoothie fara reteta din orice ingrediente ai in frigider

18 2015
0 comentarii

	Cum sa faci smoothie fara reteta din orice ingrediente ai in frigider
Ca sa obtii un smoothie sanatos, savuros si hranitor, trebuie sa obtii un ochilibru din fructe, proteine si grasimi sanatoase. Iata un scurt ghid ca sa-ti iasa perfect de fiecare data.

Cum sa gatesti cele mai bune midii cu vin

15 2015
0 comentarii

	Cum sa gatesti cele mai bune midii cu vin
Midiile fierte in vin sunt o alegere excelenta pentru o seara petrecuta intre prieteni sau, de ce nu, pentru o seara in doi. Desi pare un preparat pe care mai degraba l-ai comanda la restaurant decat sa-l gatesti acasa, noi iti recomandam sa-l incerci...

VERDICT: Se pune ulei in apa in care fierb pastele? Ce zic bucatarii profesionisti

14 2015
0 comentarii

	VERDICT: Se pune ulei in apa in care fierb pastele? Ce zic bucatarii profesionisti
Desi, in esenta, procesul de gatire a pastelor este foarte simplu, felul in care retetele au fost imprumutate din bucataria italiana si adaptate peste tot in lume a dat nastere la numeroase mituri de gatit. Cel cu uleiul pus in apa in care fierb pastele,...

3 reguli esentiale de gatit cu uleiul de cocos

14 2015
0 comentarii

	3 reguli esentiale de gatit cu uleiul de cocos
Uleiul de cocos este mai popular ca niciodata. Apreciat pentru proprietatile cosmetice si beneficiile asupra sanatatii, acest ulei tropical vine cu o savoare unica si in bucatarie. 

How To Video – Sufleu de ciocolata

6 2015
0 comentarii

	How To Video – Sufleu de ciocolata
Alina Barbu de la Ciocolata si Vanilie iti propune sa incerci sufleul de ciocolata, un desert pufos si decadent cu care sigur ii impresionezi pe cei dragi. Desi pare greu de realizat, te asiguram ca nu trebuie sa fii un profesionist ca sa iti reuseasca.

Reteta Adrian Hadean: cum sa faci pasca cu branza de vaci pas cu pas

6 2015
0 comentarii

	Reteta Adrian Hadean: cum sa faci pasca cu branza de vaci pas cu pas
Daca nu ai gasit inca cea mai buna reteta de pasca cu branza de vaci cu care sa-ti impresionezi musafirii de Paste, iti recomandam sa incerci reteta explicata de juratul MasterChef, Adrian Hadean, pe blogul personal. Spor!