Adauga unt de arahide. 

Sau orice alt tip de unt (din nuci sau alune) iti este pe plac. Acesta va da consistenta bauturii si un gust deosebit. Se potriveste de minune in smoothie-urile care contin si banana.

 

Incearca semintele de chia.

Acest ingredient din categoria superfood este bogat in proteine si antioxidanti ceea ce il face perfect pentru micul dejun. Lasa la inmuiat o lingura de seminte de chia in apa aproximativ 15-20 minute, apoi adauga-le in smoothie. Astfel se vor incorpora mai usor decat daca le-ai adauga direct in bautura.

 

Foloseste iaurt simplu sau iaurt grecesc.

Iaurtul grecesc este mai bogat in grasimi, dar da o consistenta si o finete aparte smoothie-urilor si confera senzatie de satietate pentru o perioada mai lunga de timp. Daca nu tolerezi lactatele, poti adauga lapte de soia sau de cocos. Aceste ingrediente nu sunt la fel de satioase, dar pot reprezenta o alternativa buna pentru vegani.

 

Adauga grasimi.

Poti folosi avocado, caju crud (sau unt de caju) ori chiar putin ulei de cocos. Grasimile te vor ajuta sa treci cu bine de ora 12 fara sa ti se faca foame. In plus, aceste ingrediente vor conferi finete si o dulceata aparte bauturii.

 

Incearca tofu.

Poate ca suna usor bizar, dar pentru cei care mananca tofu si carora le place, este o varianta excelenta de adauga proteine. ½ cana de tofu sfaramitat ar trebui sa fie suficient pentru un smoothie mare.