1. Sos Aioli
Un sos frantuzesc cu lamaie si usturoi care seamana izbitor cu maioneza, dar care este de doua ori mai bun, te poate scoate din incurcatura atunci cand ai nevoie de o garnitura pentru carnuri sau pentru cartofii prajiti. Il poti gasi la borcan si in magazine, dar cel pregatit acasa este mai gustos. Reteta noastra este o adaptare a celei originale care contine numai usturoi.

2. Tzatziki
Tzatziki este o pasta din iaurt, castravete si usturoi, pe care o poti servi fie ca aperitiv, pe paine sau pita, fie ca sos. Iti recomandam sa incerci si alaturi de o portie generoasa de cartofi prajiti.

3. Sos cu Blue Cheese
Branza cu mucegai are o aroma deosebita, care imbogateste gustul cartofilor.

4. Sos de mustar cu miere
Vei fi surprins de cat de bun poate sa fie acest sos in combinatia cu cartofii prajiti si nu numai! Iar vestea buna este ca e foarte usor de preparat.

5. Sos cu cheddar si bere
Unul din cele mai grozave sosuri pentru cartofii prajiti. Combinatia de branza cheddar si bere cu paprika creeaza o aroma greu de uitat.

6.Sos de verdeturi
Un sos care nu doar ca este sanatos, datorita ingredientelor continute, ci si cat se poate de aromat.


7. Ketchup 100% natural

Sa-ti faci un ketchup delicios si natural nu este deloc greu, din contra. Tot ce trebuie sa faci tu este sa folosesti ingrediente naturale si sa-l prepari singur, in functie de preferinte. Invata aici cum.