Daca n-ai baut nicio bere vara asta, desi e greu de crezut ca n-ai incercat macar una cu aroma de lamaie, atunci desfa o sticla si citeste confortabil urmatoarele sfaturi.

1.Cel mai bun sampon

In loc de balsamul pe care il folosesti in mod obisnuit poti sa dai iama in berea partenerului din frigider si sa folosesti o doza intreaga pe parul tau. Rezultatul va fi un par mai stralucitor si cu mai mult volum. Este explicabil de vreme ce berea contine multe proteine care intaresc firul de par. In plus, are un pH mic si functioneaza ca un astringent usor ceea ce va face ca parul sa ramana curat mai mult timp. Si nu iti face griji. Nu vei mirosi ca o bodega!

2.Cel mai bun exfoliant pentru piele

Povestea despre Cleopatra care se scalda in lapte o stii deja. Si, probabil ca ai auzit si de isprava lui P. Diddy care si-a umplut de ziua lui cada cu sampanie scumpa. Ei bine, pentru dorinte mai pamantene iti indicam cateva sticle de bere blonda si o cada plina cu apa calduta. Rezultatul va fi o piele mai curata si mai moale. Asta pentru ca bulele din bere lucreaza ca un exfoliant, iar drojdia este un bun hidratant. Ca sa nu ramai lipicioasa e obligatoriu sa faci un dus prelungit dupa baia cu bere.

3.Cel mai bun somnifer

Te-ai prins ca partenerul doarme dus dupa ce a iesit la bere cu baietii. Sa stii ca asta tine cont de numarul halbelor consumate pentru ca daca ai probleme cu somnul, nu e nevoie sa bei berea ca sa dormi mai bine. E suficient sa speli asternuturile cu bere. Mai exact, sa torni putina bere in apa in care le speli sau in masina de spalat. Se pare ca e ceva in mirosul de hamei din bere care va functiona ca un sedativ usor.

4.Cel mai bun inamic al melcilor din gradina

Daca primavara gradina ta cu flori este atacata de astfel de vietuitoare, este suficient sa torni putina bere intr-o farfurie si sa o lasi in straturile cu flori peste noapte. Melcii sunt atrasi de mirosul berii si vor gusta din ea. Pana a doua zi vei scapa cu siguranta de toti.

5. O fata noua pentru mobila ta

Nici nu e nevoie sa ii iei barbatului de la gura sticla de bere. Foloseste-te de ceea ce ramane in sticle dupa petrecere. Ai inteles bine, berea rasuflata si fara acid este buna pentru mobila din lemn. Umezeste cu ea un prosop moale si sterge bine dulapurile cu el. Vei vedea ca isi recapata stralucirea de la inceput.

6. Luciu nou pentru bijuterii din aur

Pentru ca berea este usor acida va face minuni pe bijuteriile umbrite de trecerea timpului. Si dupa aceeasi reteta poti turna bere si peste oalele si ustensilele de bucatarie din metal.

7. Cea mai buna solutie de scos pete

Intotdeauna se gaseste cineva sa scape pe covorul tau nou o picatura de cafea, de vin rosu sau o prajitura cu crema, iar petele care raman se incapataneaza sa dispara. Inmoaie zona patata in bere si sterge cu o carpa umeda. Repeta operatiunea pana cand pata dispare. N-ar fi rau ca dupa aceea sa folosesti si un detergent de covoare, ca sa scapi de birosul de bere.