1. Avocado + Oua = ou gatit in avocado
Fie le gatesti impreuna, la cuptor, fie faci un ou posat, apoi il pui in spatiul care ramane in avocado dupa ce-i scoti samburele, rezultatul este la fel de delicios. Presara putina sare deasupra si mananca aceasta gustare cu o lingurita.

2. Avocado + Hummus = un sos hranitor
Ca sa faci cea mai satioasa gustare, e suficient sa amesteci aceste doua ingrediente. Savureaza-le cu pita proaspata.

3. Avocado + paste integrale = Linguini cu avocado
Fierbe pastele cu putina apa, apoi scurge-le de apa. Ia o jumatate de avocado, taie-l in cubulete si amesteca-l cu pastele. Este mult mai gustos decat iti inchipui.

4. Avocado + ton = Salata de ton
Zdrobeste jumatate de avocado si amesteca-l cu o conserva de ton. Adauga sare si jumatate de lingura de ulei de masline.

5. Avocado + fructe de padure congelate
Amesteca intr-un blender jumatate de avocado cu o mana de fructe de padure, pana obtii un smoothie delicios.

6. Avocado + ananas = salsa de ananas
Ananasul, cu aciditatea sa, complementeaza perfect textura avocado-ului. Marunteste 250g ananas si un avocado, amesteca-le bine, adauga un strop de sare si gata.

7. Avocado + lime = dressing de salata cremos

Stoarce un lime si amesteca-l in blender cu un avocado. Lime-ul il mentine proaspat timp de o saptamana, ceea ce inseamna ca poti face mai mult deodata si il poti folosi in salate cateva zile la rand.

8. Avocado + ciocolata = "Mousse" de ciocolata
Da, stim ca nu suna prea bine aceasta combinatie, dar trebuie sa-i dai o sansa. Amesteca un avocado bine copt si cu ciocolata calda si amesteca bine.

9. Avocado + galbenusuri = oua umplute cu avocado
Fierbe ouale si piseaza avocado intr-un blender. Apoi, taie ouale in doua, scoate-le galbenusurile si amesteca-le in blender cu crema de avocado. Umple albusurile inapoi cu acest mix.

10. Avocado + inghetata = cel mai bun milkshake
Intr-un blender, amesteca doua cupe de inghetata cu un avocado bine copt. Daca vrei sa obtii mai mult, mai adauga cate o jumatate de avocado la fiecare cupa de inghetata. Amesteca la blender pana devine un amestec omogen.