Cum sa / Guides

Cum sa prepari porumbul la cuptor. 3 metode simple

9 iulie 2018
0 comentarii

	Cum sa prepari porumbul la cuptor. 3 metode simple
Cand pe tarabele din piata apare porumbul proaspat, mintea ne fuge imediat la un porumb fiert peste care punem sare din belsug sau la un porumb copt pe gratar peste care am topit putin unt. Totusi, porumbul poate fi preparat si altfel: la cuptor. Gatit...

Cum sa gatesti perfect un file de somon

9 iulie 2018
0 comentarii

	Cum sa gatesti perfect un file de somon
Somonul este oricand o alegere buna pentru o cina gatita acasa, in timpul saptamanii. Nu doar pentru ca este sanatos, ci pentru ca se gateste simplu si rapid. Cea mai buna metoda este sa tragi somonul la tigaie, suficient cat carnea sa fie suculenta, iar...

Cum mai folosim morcovii in preparate. Idei inedite

9 iulie 2018
0 comentarii

	Cum mai folosim morcovii in preparate. Idei inedite
Sa fim seriosi: nu e nimic prea interesant la morcovi. Ii folosim ca baza pentru supe si sosuri si adesea ii aruncam in salate. Dar adevarul este ca ne putem bucura de ei mult mai mult de atat. Trebuie sa facem doar cateva schimbari in modul in care ii...

Cea mai buna metoda de sotat ciupercile

18 iunie 2018
0 comentarii

	Cea mai buna metoda de sotat ciupercile
Ciupercile sunt facute sa fie sotate. De ce? Pentru ca este cel mai bun si mai simplu mod de a le scoate la iveala aroma intensa, textura carnoasa si suculenta. 

Cum sa faci aluat de paste in robotul de bucatarie

18 iunie 2018
0 comentarii

	Cum sa faci aluat de paste in robotul de bucatarie
Vrei sa faci paste in casa, dar nu ai chef sa framanti si amesteci aluatul? Nicio problema. Daca ai un robot de bucatarie, poti face aluatul pentru paste in doar cateva minute. Lasa-l la crescut, iar in mai putin de o ora e gata sa fie taiat in fettuccine,...

Cum sa gatesti un cotlet de porc precum un steak

18 iunie 2018
0 comentarii

	Cum sa gatesti un cotlet de porc precum un steak
Ne plac cotletele de porc pentru ca se gatesc usor si pot fi transformate intr-o cina rapida din mijlocul saptamanii. Dar daca le acordam putin mai multa atentie si cateva minute in plus, cotletele de porc se pot ridica la rangul unei fripturi bune...