Cool Chefs

10 lucruri pe care nu le stiai despre Ferran Adria

16 2013
0 comentarii

	10 lucruri pe care nu le stiai despre Ferran Adria
Despre spaniolul care a uimit lumea cu preparatele sale si a pus bazele bucatariei moleculare se stiu multe lucruri legate de perfectiuna sa culinara, dar destul de putine despre viata personala si pasiunile obisnuite.

Cool Chefs: Gabi Georgiu, primul Head Sushi Chef din Romania, la numai 24 de ani

27 2013
0 comentarii

	Cool Chefs: Gabi Georgiu, primul Head Sushi Chef din Romania, la numai 24 de ani
La varsta la care unii oameni abia se gandesc ce drum sa urmeze in viata, Gabi Georgiu are deja 7 ani de experienta in bucatarie si un titlu cu care se poate mandri oricand: este primul head sushi chef din Romania, statut dobandit la World Sushi Cup...

Bloggerul saptamanii: Bogdan Cioc, food stylist, fotograf de meserie si bucatar din pasiune pe Lovefood.ro

25 2013
0 comentarii

	Bloggerul saptamanii: Bogdan Cioc, food stylist, fotograf de meserie si bucatar din pasiune pe Lovefood.ro
Atunci cand pasiunea pentru fotografie se intersecteaza cu pasiunea pentru gatit, rezultatul este unul singur si se poate rezuma in doua cuvinte: Love Food. Acesta este si numele blogului pe care Bogdan Cioc ne face pofta cu cele mai delicioase feluri...

5 carti de bucate ale celebritatilor care s-au apucat de gatit

23 2013
0 comentarii

	5 carti de bucate ale celebritatilor care s-au apucat de gatit
Prima lor dragoste nu e bucataria. Sunt actori, cantareti sau persoane publice care au descoperit ca pe langa ceea ce fac iubesc si mancarea buna. Asa ca, s-au pus pe scris si au lansat carti de bucate, unele dintre ele bine primite de public.

Cool Chefs: Florin Parvulescu, bucatarul discret de la Uptown care aduna la masa cei mai importanti oameni de afaceri

20 2013
0 comentarii

	Cool Chefs: Florin Parvulescu, bucatarul discret de la Uptown care aduna la masa cei mai importanti oameni de afaceri
Gateste de cand se stie si, desi a preferat dintotdeauna sa stea “in umbra”, in cazul acesta in bucatarie, a reusit sa fidelizeze chiar si cele mai exigente papile gustative. De 13 ani de cand s-a infiintat restaurantul Uptown, Chef Florin...

Meniu de post. La ce renunta marii bucatari pentru purificare spirituala

15 2013
0 comentarii

	Meniu de post. La ce renunta marii bucatari pentru purificare spirituala
Fara carne, fara oua, fara lactate. Asa suna meniul de post obisnuit la ortodocsi. Pentru cei care se invart toata ziua printre preparate culinare nu e usor sa il respecte, dar chiar si marii bucatari tin cont de obiceiuri