Cool Chefs

Chef Samuel le Torriellec, bucatarul tatuat, dependent de sporturi extreme

25 iunie 2014
0 comentarii

	Chef Samuel le Torriellec, bucatarul tatuat, dependent de sporturi extreme
Chef Samuel este unul din cei mai apreciati bucatari din Bucuresti. Dupa ce a invatat intr-un an jumate cat altii intr-o viata in bucataria unui restaurant cu stele Michelin din Paris, s-a stabilit in Romania. Aici, il gasesti in bucataria restaurantului...

Secretele Nigellei Lawson pentru a gati sanatos si gustos

19 iunie 2014
0 comentarii

	Secretele Nigellei Lawson pentru a gati sanatos si gustos
La 50 plus, Nigella Lawson arata la fel de bine ca la prima tinerete si mai ravasitoare ca oricand. Gateste cu lejeritate, ca si cand s-ar fi nascut pentru a fi in bucatarie, si seduce publicul cu retete inspirate din toata lumea, dar mai ales din Italia,...

Cool Chef: Andrei Tamas, un bucatar roman la Ambasada Frantei

21 2014
0 comentarii

	Cool Chef: Andrei Tamas, un bucatar roman la Ambasada Frantei
Si-a descoperit pasiunea pentru gatit in timp ce era chelner, iar acum gateste pentru ambasadorul Frantei in Romania si toti invitatii acestuia, de la fosti presedinti ai Romaniei, la oameni de politica sau cultura. Marturiseste ca nu mai are emotii...

Femei vs. barbati in bucatarie. De ce femeile nu isi gasesc locul in restaurante

14 2014
0 comentarii

	Femei vs. barbati in bucatarie. De ce femeile nu isi gasesc locul in restaurante
Eugenie Brazier, Julia Child, Rachel Ray, Nigella Lawson, Martha Stewart, Deborah Madison sunt doar cateva din numele care dovedesc ca femeile pot sa schimbe lumea.  Cu toate acestea, inca exista conceptia ca femeile nu au cum sa faca performanta...

Cool Chefs: Helena Rizo, cea mai buna femeie-bucatar din lume

12 2014
0 comentarii

	Cool Chefs: Helena Rizo, cea mai buna femeie-bucatar din lume
Intr-o lume a barbatilor sunt cateva prezente feminine care se remarca. Brazilianca Helena Rizzo, un fotomodel convertit la bucatarie, este ultima care straluceste in topul celor mai bune din bransa si uimeste prin preparatele gatite in restaurantul...

Cool Chef: Nicolas Boussin, cel mai bun patiser al Frantei si ambasadorul aromelor frantuzesti

14 2014
0 comentarii

	Cool Chef: Nicolas Boussin, cel mai bun patiser al Frantei si ambasadorul aromelor frantuzesti
“Daca vrei sa faci meseria asta, trebuie sa fii cel mai bun”. Este sfatul pe care Nicolas Boussin l-a primit de la parintii sai atunci cand a decis ca vrea sa fie cofetar. De atunci au trecut 35 de ani si aproape tot atatia in care chef...