Cool Chefs

Roxana Anghel, Executive Chef la Grand Hotel Continental: "Mi-am petrecut trei sferturi din viata in bucatarie, dar nu regret"

10 2014
0 comentarii

	Roxana Anghel, Executive Chef la Grand Hotel Continental: "Mi-am petrecut trei sferturi din viata in bucatarie, dar nu regret"
Zambitoare, calda si indragostita de ceea ce face, am gasit-o pe Chef Roxana Anghel inconjurata de tineri care vor sa invete meserie, in bucataria unuia din cele mai frumoase hoteluri din Bucuresti: Grand Hotel Continental. Ne-a gatit si ne-a povestit...

Rachel Sargent, bucatarul care a adus Anglia in Bucuresti

5 2014
0 comentarii

	Rachel Sargent, bucatarul care a adus Anglia in Bucuresti
A dat Londra cosmopolita pe estul Europei, s-a indragostit iremediabil de Romania si a schimbat dosarele de finantist cu retetele pe care le stie din copilarie. Rachel Sargent nu este chef cu diploma, dar poate depasi cu usurinta orice bucatar priceput...

Opinie Chef David Contant „Fumatul si mancarea buna sunt incompatibile” 

9 2014
0 comentarii

	Opinie Chef David Contant „Fumatul si mancarea buna sunt incompatibile” 
Daca vrei sa te bucuri de o mancare buna cu toate aromele ei, este recomandat sa nu fumezi. Tine cont ca, atunci cand mananci, mirosul este primul pe care il simti, abia apoi vine gustul. Cand vorbim despre haute cuisine, unde prospetimea ingredientelor...

Chef FOA, in bucatarie de la 14 ani. A lucrat pentru Jamie Oliver si intr-un pub cu o stea Michelin

6 2014
0 comentarii

	Chef FOA, in bucatarie de la 14 ani. A lucrat pentru Jamie Oliver si intr-un pub cu o stea Michelin
La prima vedere, ai zice ca este un copil-minune al bucatariei. Insa Chef FOA este departe de a fi un copil. Are 32 de ani si lucreaza in bucatarie de 18 ani. Si-a facut ucenicia la Londra, unde a lucrat la compania de catering “Jamie Oliver’s...

Si-a crescut singura copilul si a deschis cu mama ei un restaurant italienesc in sufragerie. Povestea incredibila a primei femei-jurat de la MasterChef, Patrizia Paglieri

4 2014
0 comentarii

	Si-a crescut singura copilul si a deschis cu mama ei un restaurant italienesc in sufragerie. Povestea incredibila a primei femei-jurat de la MasterChef, Patrizia Paglieri
A adus farmecul Italiei in Romania odata cu preparatele sale traditionale, din zona Liguriei. Este considerata un guru al gastronomiei italiene si este alintata Liza Minelli.

Una din marile femei-bucatar ale Frantei. A fost adusa de la tara la Palatul Elysee ca sa gateasca pentru presedinte

14 2014
0 comentarii

	Una din marile femei-bucatar ale Frantei. A fost adusa de la tara la Palatul Elysee ca sa gateasca pentru presedinte
Traia la tara, unde crestea gaste pentru foie gras si invata strainii sa gateasca retete frantuzesti autentice, mostenite de la mama si bunica ei. Pana intr-o zi, cand nimeni altul decat Presedintele Frantei a ales-o sa ii gateasca personal, zi de zi,...