Cool Chefs

Ce parere au chefii despre obiceiul clientilor de a publica poze cu mancarea pe Instagram

5 2015
0 comentarii

	Ce parere au chefii despre obiceiul clientilor de a publica poze cu mancarea pe Instagram
Recunoaste, atunci cand ai o farfurie reusita in fata, nu te poti abtine sa NU faci o fotografie si sa o postezi pe Instagram. Pentru ca si noi facem asta, ne-am hotarat sa ii intrebam pe unii dintre cei mai buni chefi din Bucuresti ce parere au despre...

Chef Victor Melian, bucatarul care va schimba restaurantele din Romania: "Acasa am o concurenta acerba, sotia mea gateste mai bine decat mine"

1 2015
0 comentarii

	Chef Victor Melian, bucatarul care va schimba restaurantele din Romania: "Acasa am o concurenta acerba, sotia mea gateste mai bine decat mine"
Chef Victor este pregatit sa schimbe radical mersul lucrurilor din bucataria restaurantelor cu probleme. Fost Executive Chef al unor restaurante de lux din Capitala, el va fi vedeta show-ului “Vine CHEFul”, ce se bazeaza pe formatul “Kitchen...

Marcus Samuelsson - un etiopian care traieste visul american la New York

1 2015
0 comentarii

	Marcus Samuelsson - un etiopian care traieste visul american la New York
“Ma simt de parca as fi gatit de cand ma stiu”. E ceea ce spune despre el Marcus Samuelsson, un bucatar cu origini africane, scolit in Suedia si apreciat la New York. Pentru el caldura Etiopiei natale si racoarea nordului suedez se imbina...

O romanca este Head Chef la un restaurant vechi de peste 100 de ani din Marea Britanie

3 2014
0 comentarii

	O romanca este Head Chef la un restaurant vechi de peste 100 de ani din Marea Britanie
A inceput sa gateasca imediat dupa Revolutie, cand in bucatariile restaurantelor din Bucuresti ajungeau pentru prima oara ingrediente si retete noi. Cariera de bucatar a plimbat-o prin toata lumea, pe un vas de croaziera, unde gatea pentru mai bine...

Roxana Anghel, Executive Chef la Grand Hotel Continental: "Mi-am petrecut trei sferturi din viata in bucatarie, dar nu regret"

10 noiembrie 2014
0 comentarii

	Roxana Anghel, Executive Chef la Grand Hotel Continental: "Mi-am petrecut trei sferturi din viata in bucatarie, dar nu regret"
Zambitoare, calda si indragostita de ceea ce face, am gasit-o pe Chef Roxana Anghel inconjurata de tineri care vor sa invete meserie, in bucataria unuia din cele mai frumoase hoteluri din Bucuresti: Grand Hotel Continental. Ne-a gatit si ne-a povestit...

Rachel Sargent, bucatarul care a adus Anglia in Bucuresti

5 noiembrie 2014
0 comentarii

	Rachel Sargent, bucatarul care a adus Anglia in Bucuresti
A dat Londra cosmopolita pe estul Europei, s-a indragostit iremediabil de Romania si a schimbat dosarele de finantist cu retetele pe care le stie din copilarie. Rachel Sargent nu este chef cu diploma, dar poate depasi cu usurinta orice bucatar priceput...