Cool Chefs

In bucatarie cu Radu Dumitrescu, aka Cookatar. Invata sa gatesti midii cu branza de capra, zargan la cuptor cu portocale si un desert cu capsuni delicios

29 2015
0 comentarii

	In bucatarie cu Radu Dumitrescu, aka Cookatar. Invata sa gatesti midii cu branza de capra, zargan la cuptor cu portocale si un desert cu capsuni delicios
Intr-o zi de primavara, inainte sa iasa prea tare soarele si sa se stranga lumea la masa, ne-am dus sa-l vedem in actiune pe Radu Dumitrescu, aka Cookatar, in bucataria de pe strada General Constantin Budisteanu. Acolo, la Voila Bistrot, Radu gateste...

Cum creeaza chefii meniurile restaurantelor

24 2015
0 comentarii

	Cum creeaza chefii meniurile restaurantelor
Te-ai intrebat vreodata la ce se gandesc bucatarii atunci cand stabilesc ce preparate vor aparea in meniul restaurantului la care gatesc? Care sunt criteriile lor de selectie?

Ce parere au bucatarii profesionisti despre folosirea cuptorului cu microunde la gatit

16 2015
0 comentarii

	Ce parere au bucatarii profesionisti despre folosirea cuptorului cu microunde la gatit
Cuptorul cu microunde a devenit un obiect omniprezent in bucatarie. Foarte util pentru incalzirea mancarii, acesta a inceput sa fie folosit si pentru gatirea rapida. Cu toate acestea, rareori il vei gasi si in bucatariile de restaurante. De ce? Ne explica...

Cine este Daniel Boulud, chef-ul recompensat pentru intreaga cariera in 2015

15 2015
0 comentarii

	Cine este Daniel Boulud, chef-ul recompensat pentru intreaga cariera in 2015
Pentru bucatarii din intreaga lume, ziua de 1 iunie este una deosebita. Iar asta pentru ca atunci are loc gala ce desemneaza cele mai bune 50 de restaurante din lume. Inainte de acest eveniment insa, sunt acordate alte premii importante pentru chefii...

Chefii dezvaluie: care este ziua din an in care si-ar dori cel mai mult sa nu lucreze

10 2015
0 comentarii

	Chefii dezvaluie: care este ziua din an in care si-ar dori cel mai mult sa nu lucreze
Programul de chef nu este niciodata usor. De fiecare data cand toata lumea isi doreste sa sarbatoreasca, ei sunt cei care stau in bucatarie si fac acest lucru posibil. De Revelion, de sarbatori, de Craciun, fara exceptii. Am fost curiosi sa aflam care...

Maestrii gastronomiei: top 10 cei mai buni chefi francezi

5 2015
0 comentarii

	Maestrii gastronomiei: top 10 cei mai buni chefi francezi
Haute cuisine, stele Michelin – cateva cuvinte care descriu cel mai bine Franta gastronomica. Aici se inventeaza trendurile, aici sunt cele mai bune scoli de gatit si tot aici se gasesc cele mai intense arome, in branzeturi, vinuri si mancaruri...