Cool Chefs

La ce restaurante de top au mancat chefii din Romania: "Sunt doua restaurante care m-au cucerit total si as reveni oricand la ele"

3 2015
0 comentarii

	La ce restaurante de top au mancat chefii din Romania: "Sunt doua restaurante care m-au cucerit total si as reveni oricand la ele"
Inainte sa fie chefi, sunt niste gurmanzi adevarati, iar fiecare calatorie in strainatate este, pentru ei, o noua aventura culinara. Am fost curiosi sa aflam in ce restaurante de prestigiu au mancat chefii din Romania si care le-a placut cel mai mult.

Care sunt cei mai bogati chefi din lume. Ce bucatar se afla pe primul loc, cu o avere de peste un miliard de dolari

1 2015
0 comentarii

	Care sunt cei mai bogati chefi din lume. Ce bucatar se afla pe primul loc, cu o avere de peste un miliard de dolari
Gordon Ramsay a reusit sa intre anul acesta in topul celor mai bogate vedete din lume. Cheful, care are 26 de restaurante in mai multe orase din lume si o serie de emisiuni culinare, a castigat doar in 2014 suma de 60 de milioane de dolari.

Reguli de dieta de la Alain Ducasse, bucatarul cu 23 stele Michelin: "Multe legume, mai putine proteine animale, mai putina sare si zahar"

15 2015
0 comentarii

	Reguli de dieta de la Alain Ducasse, bucatarul cu 23 stele Michelin: "Multe legume, mai putine proteine animale, mai putina sare si zahar"
Si-a petrecut in bucatarie aproape toti cei 58 de ani. Are 23 stele Michelin, 26 restaurante, carti, site-uri, scoli si proiecte cu Agentia Spatiala Europeana si in continuare simte nevoia sa se autodepaseasca.

In bucatarie cu Radu Dumitrescu, aka Cookatar. Invata sa gatesti midii cu branza de capra, zargan la cuptor cu portocale si un desert cu capsuni delicios

29 2015
0 comentarii

	In bucatarie cu Radu Dumitrescu, aka Cookatar. Invata sa gatesti midii cu branza de capra, zargan la cuptor cu portocale si un desert cu capsuni delicios
Intr-o zi de primavara, inainte sa iasa prea tare soarele si sa se stranga lumea la masa, ne-am dus sa-l vedem in actiune pe Radu Dumitrescu, aka Cookatar, in bucataria de pe strada General Constantin Budisteanu. Acolo, la Voila Bistrot, Radu gateste...

Cum creeaza chefii meniurile restaurantelor

24 2015
0 comentarii

	Cum creeaza chefii meniurile restaurantelor
Te-ai intrebat vreodata la ce se gandesc bucatarii atunci cand stabilesc ce preparate vor aparea in meniul restaurantului la care gatesc? Care sunt criteriile lor de selectie?

Ce parere au bucatarii profesionisti despre folosirea cuptorului cu microunde la gatit

16 2015
0 comentarii

	Ce parere au bucatarii profesionisti despre folosirea cuptorului cu microunde la gatit
Cuptorul cu microunde a devenit un obiect omniprezent in bucatarie. Foarte util pentru incalzirea mancarii, acesta a inceput sa fie folosit si pentru gatirea rapida. Cu toate acestea, rareori il vei gasi si in bucatariile de restaurante. De ce? Ne explica...