Cool Chefs

In culisele gastronomiei: o zi alaturi de Chef Samuel Le Torriellec in restaurantul L’Atelier

13 2015
0 comentarii

	In culisele gastronomiei: o zi alaturi de Chef Samuel Le Torriellec in restaurantul L’Atelier
Dupa o foarte lunga perioada in care nu am mai gatit, mi-am spus ca trebuie sa reincep sa gatesc si sa o fac altfel, si iata-ma … avantandu-ma intr-o calatorie sa invat de la cei mai buni. Am si stiut cu cine sa incep: cateva zile in Bucatarie...

Cool chefs: Angele Ferreux-Maeght, specialista in bucataria bio, detoxifianta si fara gluten

9 2015
0 comentarii

	Cool chefs: Angele Ferreux-Maeght, specialista in bucataria bio, detoxifianta si fara gluten
Bucataria bio, detoxifianta si fara gluten a tinerei chef 'healthy' Angele Ferreux-Maeght, considerata cea mai talentata din generatia sa, castiga tot mai mult teren. Ea dedica retetele bunicii sale, ca intr-o privire aruncata in urma, dar care...

La ce restaurante de top au mancat chefii din Romania: "Sunt doua restaurante care m-au cucerit total si as reveni oricand la ele"

3 2015
0 comentarii

	La ce restaurante de top au mancat chefii din Romania: "Sunt doua restaurante care m-au cucerit total si as reveni oricand la ele"
Inainte sa fie chefi, sunt niste gurmanzi adevarati, iar fiecare calatorie in strainatate este, pentru ei, o noua aventura culinara. Am fost curiosi sa aflam in ce restaurante de prestigiu au mancat chefii din Romania si care le-a placut cel mai mult.

Care sunt cei mai bogati chefi din lume. Ce bucatar se afla pe primul loc, cu o avere de peste un miliard de dolari

1 2015
0 comentarii

	Care sunt cei mai bogati chefi din lume. Ce bucatar se afla pe primul loc, cu o avere de peste un miliard de dolari
Gordon Ramsay a reusit sa intre anul acesta in topul celor mai bogate vedete din lume. Cheful, care are 26 de restaurante in mai multe orase din lume si o serie de emisiuni culinare, a castigat doar in 2014 suma de 60 de milioane de dolari.

Reguli de dieta de la Alain Ducasse, bucatarul cu 23 stele Michelin: "Multe legume, mai putine proteine animale, mai putina sare si zahar"

15 2015
0 comentarii

	Reguli de dieta de la Alain Ducasse, bucatarul cu 23 stele Michelin: "Multe legume, mai putine proteine animale, mai putina sare si zahar"
Si-a petrecut in bucatarie aproape toti cei 58 de ani. Are 23 stele Michelin, 26 restaurante, carti, site-uri, scoli si proiecte cu Agentia Spatiala Europeana si in continuare simte nevoia sa se autodepaseasca.

In bucatarie cu Radu Dumitrescu, aka Cookatar. Invata sa gatesti midii cu branza de capra, zargan la cuptor cu portocale si un desert cu capsuni delicios

29 2015
0 comentarii

	In bucatarie cu Radu Dumitrescu, aka Cookatar. Invata sa gatesti midii cu branza de capra, zargan la cuptor cu portocale si un desert cu capsuni delicios
Intr-o zi de primavara, inainte sa iasa prea tare soarele si sa se stranga lumea la masa, ne-am dus sa-l vedem in actiune pe Radu Dumitrescu, aka Cookatar, in bucataria de pe strada General Constantin Budisteanu. Acolo, la Voila Bistrot, Radu gateste...