Raspunsurile la aceste intrebari au venit de la Chef Rene intr-o sesiune de intrebari AMA (Ask me anything/Intreaba-ma orice) de pe Reddit, unde bucatarul danez a raspuns fara retineri la intrebarile puse de internautii din toata lumea.

Una din cele mai apreciate intrebari (si raspunsuri) a fost despre experientele culinare pe care Chef Rene le recomanda.

“San Sebastian este o destinatie in sine si trebuie incercat. Sa vii in Copenhaga in august si septembrie cand totul este nou si proaspat. De asemenea, La Boqueria din Barcelona. Sa mergi in wine-bar-urile din Paris (e un adevarat boom in acest moment in materie de wine-baruri), sa incerci cu u pranz sau o cina la Chateaubriand sau Verre Vole si apoi sa-i rogi pe cei de acolo sa-ti recomande alte locuri - e un mod bun de a calatori, acela de a-i lasa pe localnici sa decida”, a spus el.

Daca esti in Copenhaga si cauti si alte experiente deosebite pe langa o cina la Noma, Chef Rene a venit cu multe recomandari: 

“Trebuie cu siguranta sa incerci Relae si Amass (www.amassrestaurant.com). In afara de acestea, mai este Geranium, o alta optiune de fine-dining si Kadeau (in special daca mergi in cea de-a doua lor locatie, care se afla pe insula Bornholm). Pentru o cina mai casual poti incerca Bror, iar pentru micul dejun mergi la Cafe det Vide Hus. La Democratic Coffee gasesti cele mai bune croissante din oras”.