Nicolae Lica, JW Marriott Bucharest Grand Hotel
"Pot sa spun ca “I’m a steak guy”, de aceea cred ca cele mai implinitoare experiente din punct de vedere decor, locatie, etc sunt restaurantele de tip steakhouse, in special cele din USA. Indraznesc sa spun ca si JW Steakhouse, restaurantul principal al hotelului ofera o fericita experienta integrata – concept, décor, meniu, service samd."

Chef Jakob Hausmann, Mica Elvetie
"Un restaurant autentic elvetian cu 1 stea Michelin, care se afla in partea de est  a Elvetiei, intr-o vale numita Monbielle, unde mancarea,  serviciile, atmosfera, privelistea, inclusiv drumul pana acolo intr-o trasura cu cai, a fost una din cele mai frumoase experiente culinare."

Paul Oppenkamp, restaurant The Artist
Am avut multe experiente la nivel de top si fiecare dintre ele au reusit sa impresioneneze. Noma, In Copenhaga a fost o experienta unica, insa cea mai impresionanta locatie ramane pentru mine Le Bernadin, New York, 3 stele Michelin. 

Amalia Consulea, restaurant Zexe
"Tour d’Argent. Patru persoane am platit pentru o cina 1100  de euro, dar a meritat cu prisosinta. Pot chiar sa spun ca nu a fost scump, data fiind calitatea mancarii, serviciul ireprosabil,ambianta rafinata si silueta catedralei Notre-Dame vazuta pe fereastra. Am luat menu-degustation canard, le grand menu Tour d’Argent, am baut sampanie, vin si la sfarsit cate un pahar de tuica (l’eau de vie), fiecare din anul nasterii sale."

Joseph Hadad, restaurant Joseph
"Sunt doua restaurante care m-au cucerit total si as reveni oricand la ele. E vorba de restaurantul lui Alain Ducasse din Paris, Athenee Palace Hilton, si restaurantul lui Marc Haeberlin, “ L'auberge de L'ill, din Alsace, tot in Franta. "