Cool Chefs

Interviu cu Yazid Ichemrahen, campionul mondial la patiserie si inghetata. Ce parere are despre cornuletele romanesti cu gem

20 2016
0 comentarii

	Interviu cu Yazid Ichemrahen, campionul mondial la patiserie si inghetata. Ce parere are despre cornuletele romanesti cu gem
La doar 24 de ani, tanarul Yazid se poate lauda cu un lant de patiserii in Franta, "Patisserie Vernet", o carte scrisa si colaborari cu nume importante din domeniul culinar. El a fost de acord sa impartaseasca secretul sau pentru reusite in bucatarie,...

Romanul care va conduce unul din cele mai bune restaurante din Londra. Povestea lui Alex Craciun, inginerul mecanic reprofilat in bucatar

26 2016
0 comentarii

	Romanul care va conduce unul din cele mai bune restaurante din Londra. Povestea lui Alex Craciun, inginerul mecanic reprofilat in bucatar
Bucatarul-sef al unui nou restaurant cu specific nipon (izakaya), ce promite sa se impuna drept unul dintre cele mai bune localuri de acest fel din Londra, va fi un inginer mecanic roman care s-a reprofilat in Marea Britanie in tainele "haute cuisine",...

Secrete din cele mai exclusiviste bucatarii din lume. Ce gatesc chefii celor mai puternici oameni ai planetei

29 2015
0 comentarii

	Secrete din cele mai exclusiviste bucatarii din lume. Ce gatesc chefii celor mai puternici oameni ai planetei
In 1977, Gilles Bragard este a fost cel care a facut posibila intalnirea dintre chef-ul de la Casa Alba si cel de la Palatul Elysée. Ideea s-a nascut din faptul ca sefii de stat aveau diverse intalniri, fara ca bucatarii lor sa ajunga sa se cunoasca.

Cookatar: bucatarul devenit faimos pe internet care te face sa iubesti mersul la piata si midiile in sos de vin

1 2015
0 comentarii

	Cookatar: bucatarul devenit faimos pe internet care te face sa iubesti mersul la piata si midiile in sos de vin
Cand stai la povesti cu Radu Dumitrescu sau ii citesti blogul, Cookatar.ro, iti vine sa lasi totul balta si sa fugi la piata. Sa cumperi un peste proaspat de la pescarie, niste legume colorate si o mana de leustean, neaparat. Restul, devine o poveste.

In culisele gastronomiei: o zi alaturi de Chef Samuel Le Torriellec in restaurantul L’Atelier

13 iulie 2015
0 comentarii

	In culisele gastronomiei: o zi alaturi de Chef Samuel Le Torriellec in restaurantul L’Atelier
Dupa o foarte lunga perioada in care nu am mai gatit, mi-am spus ca trebuie sa reincep sa gatesc si sa o fac altfel, si iata-ma … avantandu-ma intr-o calatorie sa invat de la cei mai buni. Am si stiut cu cine sa incep: cateva zile in Bucatarie...

Cool chefs: Angele Ferreux-Maeght, specialista in bucataria bio, detoxifianta si fara gluten

9 iulie 2015
0 comentarii

	Cool chefs: Angele Ferreux-Maeght, specialista in bucataria bio, detoxifianta si fara gluten
Bucataria bio, detoxifianta si fara gluten a tinerei chef 'healthy' Angele Ferreux-Maeght, considerata cea mai talentata din generatia sa, castiga tot mai mult teren. Ea dedica retetele bunicii sale, ca intr-o privire aruncata in urma, dar care...