Cook like a Chef

Chef Razvan Alexandru de la BON Restaurant te invata sa faci Saint Jaques cu piure de conopida si salsa de avocado

2 2014
0 comentarii

	Chef Razvan Alexandru de la BON Restaurant te invata sa faci Saint Jaques cu piure de conopida si salsa de avocado
Bucataria franceza a uimit intotdeauna prin gusturi si arome rafinate, dar si prin prezentari spectaculoase. O tara binecuvantata de soare, mare si ingrediente unice, Franta a dat nastere unor feluri savuroase. Invata sa pregatesti unul din felurile...

Chef Razvan Alexandru de la BON Restaurant te invata sa faci piept de rata cu piure de cartofi si trufe

15 2014
0 comentarii

	Chef Razvan Alexandru de la BON Restaurant te invata sa faci piept de rata cu piure de cartofi si trufe
Bucataria franceza a uimit intotdeauna prin gusturi si arome rafinate, dar si prin prezentari spectaculoase. O tara binecuvantata de soare, mare si ingrediente unice, Franta a dat nastere unor feluri savuroase. Invata sa pregatesti unul din felurile...

Chef Nicolas Boussin, cel mai bun patiser francez, te invata sa faci Crepes Suzette

5 2014
0 comentarii

	Chef Nicolas Boussin, cel mai bun patiser francez, te invata sa faci Crepes Suzette
Crêpes Suzette sunt unul dintre deserturile emblema ale Frantei si chiar daca par cel mai simplu preparat cu putinta, celebrele clatite au fascinat cofetarii de-a lungul timpului. Chef Nicolas Boussin te invata sa le faci adaugand in sosul cu unt o...

Chef Nicolas Boussin, cel mai bun patiser francez, te invata sa faci prajitura tropicala cu fructul pasiunii

28 aprilie 2014
0 comentarii

	Chef Nicolas Boussin, cel mai bun patiser francez, te invata sa faci prajitura tropicala cu fructul pasiunii
O prajitura demna de marile cofetarii ale lumii se poate pregati cu multa rabdare si cu sfaturile potrivite si acasa. Chef Nicolas Boussin, unul dintre cei mai renumiti patiseri si cofetari din lume, te invata sa pregatesti prajitura “Finger Food...

Chef Marius Florea de la restaurantul Entre Aromas te invata sa faci cea mai buna paella

4 aprilie 2014
0 comentarii

	Chef Marius Florea de la restaurantul Entre Aromas te invata sa faci cea mai buna paella
Cel mai cunoscut fel de mancare din bucataria spaniola te cucereste de la prima intalnire cu amestecul imbietor de arome intense, pline de pasiune. Sofranul, fructele de mare si orezul gatit la perfectie se imbina intr-un preparat unic pe care, din...