Cook like a Chef

Reteta Zabaglione – un deliciu pentru orice masa 

23 2017
0 comentarii

	Reteta Zabaglione – un deliciu pentru orice masa 
Zabaglione (sau Zabaione), originar din Italia, traverseaza inainte si inapoi linia fina dintre o bautura si un desert.

Bulgarasi de zapada – reteta

18 2017
0 comentarii

	Bulgarasi de zapada – reteta
Cui nu i-a placut in copilarie sa iasa afara la zapada si sa faca intrecere cu ceilalti copii – care face cel mai bun bulgare de zapada? Dupa intrecere, ce altceva putea sa urmeze decat cea mai amuzanta „bataie” cu putinta, care ne lasa...

3 retete de punch delicioase, pentru petrecerile de Craciun

11 2017
0 comentarii

	3 retete de punch delicioase, pentru petrecerile de Craciun
Daca planuiesti sa organizezi vreo petrecere de Craciun, sau poate chiar te gandesti sa faci Revelionul acasa, cu familia si prietenii, cu siguranta te intrebi ce sa prepari. Iar daca in ceea ce priveste felurile de mancare, retete stii deja destule si...

Ultraviolete marine by Ciprian Nicolescu

4 2017
0 comentarii

Pasteta cu branza si prepelita umpluta cu pasta de masline

30 2017
0 comentarii
Pasteta cu branza si prepelita umpluta cu pasta de masline
Reteta de pasteta cu branza si prepelita umpluta cu pasta de masline, difuzata la Arena Bucatarilor

5 condimente pentru o placinta speciala de toamna

23 2017
0 comentarii

	5 condimente pentru o placinta speciala de toamna
Toamna este despre plimbari lungi in parc printre frunze uscate, bauturi calde, apusuri, pulovere pufoase si coziness. Si mai ales despre comfort food. Despre placinte aburinde, cu mar sau ...