Cook like a Chef

Chef Mihai Bazavan de la Bocca Lupo te invata sa faci paglia e fieno cu gorgonzola si nuci

12 2014
0 comentarii

	Chef Mihai Bazavan de la Bocca Lupo te invata sa faci paglia e fieno cu gorgonzola si nuci
Pastele sunt unul dinte cele mai apreciate feluri gatite in bucataria italiana, iar succesul lor vine din retete simple si gustoase.

Chef Roxana Anghel de la Grand Hotel Continental te invata sa faci somon cu piure de morcov, broccoli, pudra de fistic si spuma de ghimbir

3 2014
0 comentarii

	Chef Roxana Anghel de la Grand Hotel Continental te invata sa faci somon cu piure de morcov, broccoli, pudra de fistic si spuma de ghimbir
Este una dintre putinele femei cu functia de Executive Chef dintr-un hotel de 5 stele din Bucuresti si are o experienta de peste 30 de ani in lumea bunului gust. Chef Roxana Anghel ne-a primit in bucataria sa de la Grand Hotel Continental si ne-a gatit...

Chef Rachel Sargent de la London Street Bistro te invata sa faci crumble cu mere si caramel

27 octombrie 2014
0 comentarii

	Chef Rachel Sargent de la London Street Bistro te invata sa faci crumble cu mere si caramel
Un clasic al bucatariei britanice, un crumble este intruchiparea unui desert simplu ca aspect, dar uimitor prin textura si aroma. Rauri de caramel imbraca felii de mere crude si sunt cu totul acoperite de un aluat nisipos, aurit in cuptor. Rachel Sargent,...

Chef Mihai Bazavan de la Bocca Lupo te invata sa faci pappardelle cu pui si ciuperci

20 octombrie 2014
0 comentarii

	Chef Mihai Bazavan de la Bocca Lupo te invata sa faci pappardelle cu pui si ciuperci
Bucataria italiana uimeste prin gust si simplitate, iar cele mai bune retete ale ei nu au nevoie de ingrediente scumpe sau retete complicate. De aceea sunt pe placul tuturor si nu pot fi refuzate.

Chef David Contant de la Iconic Food Wine & Design te invata sa faci cel mai bun tartar de somon

10 2014
0 comentarii

	Chef David Contant de la Iconic Food Wine & Design te invata sa faci cel mai bun tartar de somon
M-am intalnit inainte de pranz cu Chef David, inainte sa inceapa agitatia in bucatarie. L-am rugat sa gateasca ceva gustos, dar in acelasi timp usor de reprodus acasa. Nu a durat mult si Chef David a facut deja un mise en place de toata frumusetea,...

Cofetarul Ana Consulea, de la Zexe Cofeturi, te invata sa faci macarons

28 2014
0 comentarii

	Cofetarul Ana Consulea, de la Zexe Cofeturi, te invata sa faci macarons
Ridicate de Pierre Herme la rang de delicatesa, importate din cofetariile frantuzesti in toata lumea, macarons sunt un deliciu pe care putini stiu sa il faca asa cum scrie a carte. Ana Consulea, cofetarul priceput de la Zexe Cofeturi, te invata sa le...