Cook like a Chef

Cea  mai usoara metoda de a topi ciocolata

5 2018
0 comentarii

	Cea  mai usoara metoda de a topi ciocolata
Sa topesti ciocolata in bain-marie poate parea complicat pentru cineva care nu are ceva experienta in bucatarie. Din acest motiv, iti prezentam o metoda la fel de eficienta, dar mult mai simpla: topirea ciocolatei in cuptorul cu microunde. 

7 greseli care strica retetele clasice. Cum sa le eviti

8 2018
0 comentarii

	7 greseli care strica retetele clasice. Cum sa le eviti
E vorba despre greseli care se intampla nu numai in tigaile bucatarilor amatori, dar chiar si in bucatarile restaurantelor din orasele mari. afla care sunt unele dintre cele mai grave dintre ele si cum sa le eviti pentru a pastra gustul autentic al retetelor...

Reteta Zabaglione – un deliciu pentru orice masa 

23 decembrie 2017
0 comentarii

	Reteta Zabaglione – un deliciu pentru orice masa 
Zabaglione (sau Zabaione), originar din Italia, traverseaza inainte si inapoi linia fina dintre o bautura si un desert.

Bulgarasi de zapada – reteta

18 decembrie 2017
0 comentarii

	Bulgarasi de zapada – reteta
Cui nu i-a placut in copilarie sa iasa afara la zapada si sa faca intrecere cu ceilalti copii – care face cel mai bun bulgare de zapada? Dupa intrecere, ce altceva putea sa urmeze decat cea mai amuzanta „bataie” cu putinta, care ne lasa...

3 retete de punch delicioase, pentru petrecerile de Craciun

11 decembrie 2017
0 comentarii

	3 retete de punch delicioase, pentru petrecerile de Craciun
Daca planuiesti sa organizezi vreo petrecere de Craciun, sau poate chiar te gandesti sa faci Revelionul acasa, cu familia si prietenii, cu siguranta te intrebi ce sa prepari. Iar daca in ceea ce priveste felurile de mancare, retete stii deja destule si...

Ultraviolete marine by Ciprian Nicolescu

4 decembrie 2017
0 comentarii