Cook like a Chef

Reteta: Tofu in sos barbeque la cuptor

24 2018
0 comentarii

	Reteta: Tofu in sos barbeque la cuptor
Se stie despre tofu ca poate absorbi aromele asa cum foarte putine alimente o fac. Asa ca atunci cand o gatim cum trebuie, asa-zisa ”branza de soia” este delicioasa. Astazi iti prezentam o reteta in cativa pasi simpli: trebuie doar sa tai...

5 metode de a folosi mustarul de Dijon

24 2018
0 comentarii

	5 metode de a folosi mustarul de Dijon
Daca vrei sa dai o nota usor sofisticata preparatelor din bucataria ta, atunci mustarul de Dijon nu trebuie sa-ti lipseasca din frigider. Este mai intens decat mustarul clasic pe care-l stim deja, are o aciditate aparte, gratie vinului alb (da, mustarul...

Cum sa faci o omleta perfecta a la Jacques Pepin

8 2018
0 comentarii

	Cum sa faci o omleta perfecta a la Jacques Pepin
De ce ai nevoie sa faci o omleta perfecta? Aparent, doar de o tigaie anti-aderenta, trei oua, unt si verdeturi. Plus de cateva mici trucuri de-ale lui Jacques Pepin.

Cea  mai usoara metoda de a topi ciocolata

5 2018
0 comentarii

	Cea  mai usoara metoda de a topi ciocolata
Sa topesti ciocolata in bain-marie poate parea complicat pentru cineva care nu are ceva experienta in bucatarie. Din acest motiv, iti prezentam o metoda la fel de eficienta, dar mult mai simpla: topirea ciocolatei in cuptorul cu microunde. 

7 greseli care strica retetele clasice. Cum sa le eviti

8 2018
0 comentarii

	7 greseli care strica retetele clasice. Cum sa le eviti
E vorba despre greseli care se intampla nu numai in tigaile bucatarilor amatori, dar chiar si in bucatarile restaurantelor din orasele mari. afla care sunt unele dintre cele mai grave dintre ele si cum sa le eviti pentru a pastra gustul autentic al retetelor...

Reteta Zabaglione – un deliciu pentru orice masa 

23 2017
0 comentarii

	Reteta Zabaglione – un deliciu pentru orice masa 
Zabaglione (sau Zabaione), originar din Italia, traverseaza inainte si inapoi linia fina dintre o bautura si un desert.