Cook like a Chef

Pasteta cu branza si prepelita umpluta cu pasta de masline

30 2017
0 comentarii
Pasteta cu branza si prepelita umpluta cu pasta de masline
Reteta de pasteta cu branza si prepelita umpluta cu pasta de masline, difuzata la Arena Bucatarilor

5 condimente pentru o placinta speciala de toamna

23 2017
0 comentarii

	5 condimente pentru o placinta speciala de toamna
Toamna este despre plimbari lungi in parc printre frunze uscate, bauturi calde, apusuri, pulovere pufoase si coziness. Si mai ales despre comfort food. Despre placinte aburinde, cu mar sau ...

In culisele Gastronomiei: O zi cu Chef Fabrizio Cadei de la Hotel Principe di Savoia din Milano

6 2015
0 comentarii

	In culisele Gastronomiei: O zi cu Chef Fabrizio Cadei de la Hotel Principe di Savoia din Milano
Timpul a trecut repede si iata-ma ajuns la Milano - Italia, calatorind spre o noua destinatie culinara si gatind altfel, in stil italian cu Chef Fabrizio Cadei de la Hotel Principe di Savoia - Dorchester Collection.

Invata sa faci un calamar umplut cu trei feluri de branza ca in Grecia. Lectie de gatit la Casa Greceasca Ellinikon

3 2015
0 comentarii

	Invata sa faci un calamar umplut cu trei feluri de branza ca in Grecia. Lectie de gatit la Casa Greceasca Ellinikon
Pentru ca ne era dor de Grecia si gandul ne este deja la vacanta de vara, am iesit la masa de pranz la restaurantul Ellinikon, numit si Casa Greceasca. Amenajat intr-o casa veche din cartierul Floreasca, restaurantul a fost deschis de doi bucatari,...

Cum sa faci un Quinoa Burger ca la Simbio

14 2015
0 comentarii

	Cum sa faci un Quinoa Burger ca la Simbio
Cristiana Beatrice Pista este o tanara de 25 de ani care gateste la fel de bine precum arata :). Lucreaza la Simbio de pe vremea cand era studenta si nu se vede facand altceva, desi este absolventa de arhitectura. Am gasit-o dis-de-dimineata in bucataria...

Jesica Zamfir te invata sa gatesti reteta cu care a castigat MasterChef: para vanilata cu briosa de ciocolata si sos de fructe de padure si mango

1 2014
0 comentarii

	Jesica Zamfir te invata sa gatesti reteta cu care a castigat MasterChef: para vanilata cu briosa de ciocolata si sos de fructe de padure si mango
Pentru Jesica, Masterchef chiar a fost o noua sansa. Cu banii castigati, si-a cumparat un apartament in Bucuresti si a reusit sa-si puna pe picioare o mica afacere: o cafenea micuta, de cartier, in Crangasi. Desi Jesica nu l-a promovat pana acum, clientii...