Ce ne place

Ana Consulea, expert cofetar la Zexe Cofeturi: "Meseria de patiser frizeaza perfectiunea, nu e pentru oricine"

2 2015
0 comentarii

	Ana Consulea, expert cofetar la Zexe Cofeturi: "Meseria de patiser frizeaza perfectiunea, nu e pentru oricine"
In Franta, meseria de patiser este una pentru care ti se solicita autografe. In Romania, inca invatam sa acordam respectul cuvenit celor lucreaza cu o precizie de neegalat ca sa obtina deserturi perfecte. Am stat de vorba cu Ana Consulea, un nume deja...

Dulciuri haute couture si torturi de mirese ca-n filme. Interviu cu Alina Sudriu, fondatoarea Grace Couture Cakes

23 2015
0 comentarii

	Dulciuri haute couture si torturi de mirese ca-n filme. Interviu cu Alina Sudriu, fondatoarea Grace Couture Cakes
A profitat de perioada concediului de maternitate si a creat o afacere ca-n povesti, cu torturi delicioase, atent decorate si povesti de nunta cu happy end. In doar doi ani, Alina a reusit sa devina Furnizor al Casei Regale din Romania si sa faca torturi...

Georgeta Militaru, pastry chef-ul care a gatit pentru Regina Marii Britanii

19 2015
0 comentarii

	Georgeta Militaru, pastry chef-ul care a gatit pentru Regina Marii Britanii
La 30 de minute de mers cu masina din Glasgow, pe un drum care-ti incanta ochii, Loch Lomond este unul din cele mai mari motive de mandrie a scotienilor si, totodata, unul din cele mai frumoase lacuri din lume. Un adevarat paradis pentru turistii pretentiosi...

Un semi-finalist "Romanii au Talent" si-a deschis pizzerie in Bucuresti. Printre clienti se numara vedete, bucatari si concurenti de la MasterChef

13 2015
0 comentarii

	Un semi-finalist "Romanii au Talent" si-a deschis pizzerie in Bucuresti. Printre clienti se numara vedete, bucatari si concurenti de la MasterChef
Pe Claudiu Toader il stiti cel mai probabil de la Romanii au talent, unde a facut spectacol cu aluatul de pizza si a reusit sa ajunga in semifinalele show-ului. Un sezon mai tarziu, fratele lui a reusit si el sa-i impresioneze pe cei trei jurati. Acum,...

3 idei de cadouri dulci de Ziua Indragostitilor

11 2015
0 comentarii

	3 idei de cadouri dulci de Ziua Indragostitilor
De Ziua Indragostitilor nu e nimic mai potrivit de oferit in dar decat un cadou dulce. Daca esti in pana de idei, iti sarim noi in ajutor.

Din culisele celei mai importante competitii culinare: Bocuse d’Or

6 2015
0 comentarii

	Din culisele celei mai importante competitii culinare: Bocuse d’Or
La Lyon, parintele gastronomiei, Paul Bocuse, supranumit si "bucatarul secolului", a initiat cea mai prestigioasa competitie culinara din lume. Pe durata zilelor de competitie, orasul freamata de jurnalisti, bucatari si producatori.