Ce ne place

Ce reguli de bune maniere trebuie sa respecti intr-un restaurant. Ce zic chefii de la restaurantele de fine-dining din Bucuresti

1 2015
0 comentarii

	Ce reguli de bune maniere trebuie sa respecti intr-un restaurant. Ce zic chefii de la restaurantele de fine-dining din Bucuresti
Atunci cand pasesti intr-un restaurant cu pretentii, atmosfera sobra si eleganta s-ar putea sa te faca sa te simti inconfortabil. Si nu ar trebui sa fie asa, din contra. Menirea restaurantelor de fine-dining este sa-ti ofere o experienta relaxanta,...

Transilvanian Brunch: un ospat in aer liber organizat in cele mai izolate sate din Transilvania

28 2015
0 comentarii

	Transilvanian Brunch: un ospat in aer liber organizat in cele mai izolate sate din Transilvania
Leurda proaspat culeasa din padure, branza de la stana, paine cu slanina si ceapa, ciorbe gatite la cazan. Farfurii pline, golite cu pofta pe covoare taranesti intinse pe iarba. Lautarul satului pe fundal, bucuros ca are cine sa-l asculte. Primul Transilvanian...

Retete fara cuvinte. Un fotograf din Cluj te invata sa gatesti prin imagini care-ti lasa gura apa

17 2015
0 comentarii

	Retete fara cuvinte. Un fotograf din Cluj te invata sa gatesti prin imagini care-ti lasa gura apa
Ce se intampla cand doua pasiuni vechi creeaza o pasiune noua? Apare arta, am zice noi, dupa ce am urmarit toate videoclipurile create de Gabriel Natea, un fotograf roman din Cluj, pasionat de tot ce inseamna vizual.

O fosta concurenta de la MasterChef organizeaza cine tematice in diverse locuri din Capitala. Cat te costa sa iesi la masa cu persoane necunoscute

10 2015
0 comentarii

	O fosta concurenta de la MasterChef organizeaza cine tematice in diverse locuri din Capitala. Cat te costa sa iesi la masa cu persoane necunoscute
Pe Raluca Negru o stii din cel de-al treilea sezon MasterChef, cand a facut impresie buna atat cu aspectul ei fizic, cat si cu preparatele inspirate din calatoriile ei. Pe atunci, marturisea ca visul ei este sa aiba libertatea de a-si urma pasiunile,...

Ana Consulea, expert cofetar la Zexe Cofeturi: "Meseria de patiser frizeaza perfectiunea, nu e pentru oricine"

2 2015
0 comentarii

	Ana Consulea, expert cofetar la Zexe Cofeturi: "Meseria de patiser frizeaza perfectiunea, nu e pentru oricine"
In Franta, meseria de patiser este una pentru care ti se solicita autografe. In Romania, inca invatam sa acordam respectul cuvenit celor lucreaza cu o precizie de neegalat ca sa obtina deserturi perfecte. Am stat de vorba cu Ana Consulea, un nume deja...

Dulciuri haute couture si torturi de mirese ca-n filme. Interviu cu Alina Sudriu, fondatoarea Grace Couture Cakes

23 2015
0 comentarii

	Dulciuri haute couture si torturi de mirese ca-n filme. Interviu cu Alina Sudriu, fondatoarea Grace Couture Cakes
A profitat de perioada concediului de maternitate si a creat o afacere ca-n povesti, cu torturi delicioase, atent decorate si povesti de nunta cu happy end. In doar doi ani, Alina a reusit sa devina Furnizor al Casei Regale din Romania si sa faca torturi...