Ce ne place

Ce continea ultimul meniu gourmet servit pe Titanic

12 2015
0 comentarii

	Ce continea ultimul meniu gourmet servit pe Titanic
O bucata de hartie ingalbenita, datata din 14 aprilie 1912, a fost vanduta de curand la o licitatie pentru suma de 88.000 de dolari. Este vorba de meniul ultimului pranz gourmet servit pe Titanic.

Un restaurant din Romania apare pe lista celor mai bune 25 de restaurante de fine-dining din Europa

14 2015
0 comentarii

	Un restaurant din Romania apare pe lista celor mai bune 25 de restaurante de fine-dining din Europa
Pentru prima oara, un restaurant din Romania apare pe lista celor mai importante restaurante de fine dining din Europa, alaturi de Noma, El Celler de Can Rocca, Arzak si alte nume de top in gastronomia europeana.

Cina in alb, evenimentul cu 35.000 de oameni pe lista de asteptare. Locul fabulos din New York in care s-a tinut

31 2015
0 comentarii

	Cina in alb, evenimentul cu 35.000 de oameni pe lista de asteptare. Locul fabulos din New York in care s-a tinut
Circa 5.000 de adepti ai gastronomiei si elegantei s-au adunat marti seara la New York, pe malul fluviului Hudson, la a cincea editie a Cinei in alb, imens picnic unde singura culoare permisa este albul.

A lucrat la 3 stele Michelin si a degustat vinuri pentru vedetele de la Hollywood. Povestea somelierului care vinde vinuri de 2.000 de euro in Romania

12 iunie 2015
0 comentarii

	A lucrat la 3 stele Michelin si a degustat vinuri pentru vedetele de la Hollywood. Povestea somelierului care vinde vinuri de 2.000 de euro in Romania
Marius Danciu vorbeste despre vinuri cu o pasiune greu de descris in cuvinte. A devenit somelier la unul din cele mai bune restaurante din lume, unde a avut ocazia sa deguste cele mai exclusiviste vinuri si sa recomande bauturi celor mai bogati oameni...

Inventia geniala a unei romance face inconjurul lumii. A creat paharele de vin perfecte pentru iubitorii de natura

4 iunie 2015
0 comentarii

	Inventia geniala a unei romance face inconjurul lumii. A creat paharele de vin perfecte pentru iubitorii de natura
Uneori, ideile cu adevarat bune iti vin cand te astepti cel mai putin. Asa s-a intamplat si in cazul Ramonei Enache, o tanara din Romania care, dintr-o intamplare, a creat paharele perfecte pentru o iesire in natura.

Patiseria de lux versus patiseria de la colt de strada. De ce un tort ajunge sa coste 3.500 de euro

2 iunie 2015
0 comentarii

	Patiseria de lux versus patiseria de la colt de strada. De ce un tort ajunge sa coste 3.500 de euro
Ce diferentiaza un desert ieftin de unul scump? De ce ajunge un tort de nunta sa coste 3.500 de euro? Te invitam in culisele patiseriei de lux, pentru a afla de ce uneori trebuie sa scoti multi bani din buzunar pentru un rasfat de zile mari.